Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Перші 150₴
17 листопада 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Приймайте участь в Акції «Нагороди з ПУМБ» (далі – Акція) та отримайте бонус 150 грн.

Пропозиція діє:

  • Протягом жовтня 2023 - грудня 2024 року.
  • Тільки для фізичних осіб, які отримали Viber та/або SMS та/або push-повідомлення у мобільному додатку ПУМБ Online (надалі – Повідомлення *) та які на момент отримання не мають і на протязі останніх 6 місяців не мали відкритих рахунків у ПУМБ.
  • Дата початку та закінчення для кожного клієнта є персоналізованою. Ознайомитися з нею можна в отриманому Повідомленні та/або після закінчення реєстрації - у мобільному додатку ПУМБ Online, розділ «Мої нагороди», «Перші 150₴».

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

1. За умови відповідності вимогам, описаним в розділі «Пропозиція діє:», після отримання Повідомлення про нарахування бонусу 150 грн та пропозиції прийняти участь в Акції відкрийте картку в гривні та зробіть нею 5 оплат** від 50 грн кожна до дати закінчення Акції, вказаної в ПУМБ Online (розділ «Мої нагороди», «Перші 150₴»).

2. Бонус 150 грн нараховується автоматично на віртуальний рахунок разом із відправленим Повідомленням, проте, стає доступним тільки після виконання всіх умов Акції.

3. Бонус може бути анульованим після проходження клієнтом в процесі реєстрації методу ідентифікації та виявленні, що клієнт не відповідає вимогам, описаним в розділі «Пропозиція діє:» та/або номер телефона, вказаний клієнтом як фінансовий, використовується клієнтом з відкритими рахунками в ПУМБ.

4. Відкрити віртуальну картку можна легко у ПУМБ Online. Якщо Ви бажаєте відкрити пластикову картку – це можна зробити у будь-якому зручному для Вас відділенні ПУМБ.

5. Після відкриття гривневої картки, для виконання умов Акції, не забутьте зробити нею 5 оплат від 50 грн кожна.
Під оплатами мається на увазі проведення розрахунків за товари або послуги (включаючи оплати в Інтернеті), але крім переказів та оплат у мобільному додатку ПУМБ Online.
Слідкувати за виконанням умов завдання можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої нагороди»***.

6. У разі не виконання всіх умов Акції, бонус буде автоматично анульований через 15 днів з моменту її початку.

7. З суми винагороди утримується податок та збори у розмірі 19,5%.

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами Банку.

**Оплати та перекази в ПУМБ Online не враховуються.

***Доступно лише для учасників Акції.

Важливо! За відсутності меню «Мої нагороди» в ПУМБ Online, потрібно оновити додаток.

Офіційні правила акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок