Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Бонус до депозиту «Вдячний» - додатковий кешбек вкладникам
13 листопада 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Ми вдячні нашим клієнтам за довіру та цінуємо нашу співпрацю. Саме тому ми створили новий депозит «Вдячний» із дохідністю до 15% річних  у гривні. Усі вкладники, які оформлять депозит «Вдячний» протягом дії акції, отримають додаткову категорію кешбеку.  Комбінація депозит + додатковий кешбек дозволить клієнтам ПУМБ  надійно зберегти та примножити кошти, отримавши екстра дохід від відсотків та коштів від кешбеку.

Додаткова, четверта, категорія кешбеку буде доступна вже наступного календарного місяця після відкриття депозиту «Вдячний». Строк, упродовж якого клієнти зможуть обрати додаткову категорію кешбеку (в одному наступному або в двох наступних місяцях) буде визначено банком шляхом використання моделі автоматичного алгоритму.  Акція проводиться по всій території України, що підконтрольна українській владі та не є окупованою, а також за межами України.

Умови депозиту «Вдячний»:

  • Валюта - гривня
  • Ставка: до 15% річних
  • Строк депозиту: 1, 3, 6 або 12 місяців
  • Виплата відсотків: щомісяця
  • Мінімальна сума: 500 грн
  • Без автопролонгації і капіталізації
  • Дострокове повернення - не передбачено
  • Поповнення – не передбачено
  • Бонус - додаткова категорія кешбеку

Відкривайте депозит «Вдячний» з 13 листопада по 29 грудня 2023 року там, де вам зручно: у додатку ПУМБ Online, або у найближчому відділенні ПУМБ. Депозит доступний як існуючим, так і новим клієнтам банка.

ПУМБ майже 32 роки є фінансовою підтримкою українців і жодного разу не затримав виплат по депозитам та іншим виплатам. За даними НБУ, банк є №1 серед українських банків за приростом строкових депозитів фізичних осіб у всіх валютах у першому півріччі 2023 року. Це свідчить про довіру клієнтів і ефективність стратегії ПУМБ на ринку банківських послуг. Також, ПУМБ — один з 5 банків, уповноважених на зберігання запасів готівки НБУ. Банк входить до переліку НБУ системно важливих банків країни.

Дякуємо вам! Не пропустить можливість примножити кошти за допомогою депозиту «Вдячний» із дохідністю до 15% річних та додатковою категорією кешбеку за оформлення депозиту.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок