Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вигравайте подарункові сертифікати за оплати картками Visa
01 серпня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Акція від ПУМБ «Вигравайте сертифікат за оплати картками Visa» - чудовий шанс отримати подарунки просто за здійснення платежів дебетовими картками Visa від ПУМБ. В акції буде 2 етапи розіграшів, де кожен може стати щасливим володарем цінних сертифікатів.

Умови участі для обох етапів однакові – в акції приймають участь усі клієнти ПУМБ, які здійснять оплати (офлайн та онлайн) дебетними гривневими картками Visa на загальну суму від 5 тис. грн. Вибір клієнта здійснюватиметься за допомогою випадкової вибірки на www.random.org. Кожен клієнт ПУМБ, який  виконав умови акції, автоматично приймає участь у розіграші подарунків, але може отримати винагороду лише один раз за період проведення акції

Щоб прийняти участь в першому етапі розіграшу, потрібно здійснити оплати з 01.08.23 по 07.08.23 включно. Винагорода першого етапу - можливість виграти сертифікат від мережі «Алло» на суму 1 тис. грн. Фонд заохочень першого етапу становить 620 сертифікатів.

Другий етап розіграшу акції буде для клієнтів, які проведуть оплати  з 01.08.23 по 31.08.23 включно.  Фонд заохочень другого етапу складається з: 400 сертифікатів мережі «Сільпо» номіналом 1 тис. грн, 700 сертифікатів «Giftmall» номіналом 1 тис. грн та 700 сертифікатів «Onecard» номіналом 1 тис. грн.

Сертифікати будуть надіслані переможцям у електронному вигляді. Зверніть увагу, що участь в акції доступна лише клієнтам, які вказали в ПУМБ свою електронну адресу.

Офіційні правила акції 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок