Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Літні пригоди з карткою Visa від ПУМБ
03 липня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Актуальні пропозиції літа для власників карток Visa від ПУМБ.

Приєднуйтесь до ініціативи «Стадіон Культури» з Visa та отримуйте знижку 10% на фудкорті локації. Прибуток від вхідних квитків, оплачених карткою Visa, піде на благодійність, а Visa додасть ще 10% від цієї суми. Пропозиція діє 3-4 червня, 8-9 липня, 12-13 серпня, 9-10 вересня та 7-8 жовтня 2023 року включно на території Льодового стадіону за адресою м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 9.

Відпочивайте на ВДНГ та отримуйте 5%знижки на наступні послуги: паркування, купівля на торгових точках фудкорту із відповідною позначкою, вхідні квитки в Оранжерею, оренда барбекю-зон тощо. Пропозиція діє з 1 червня по 31 жовтня 2023 року включно на території виставкового комплексу ВДНГ (НК «Експоцентр України») за адресою м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1.

Отримуйте 10% знижки на вхід у «Добропарк». Пропозиція діє для власників всіх карток Visa від ПУМБ з 15 червня до 30 вересня 2023 року.

Обирайте екологічний транспорт від Bolt разом із Visa. Оплачуйте прокат самоката карткою Visa й отримуйте знижку 10%. Пропозиція діє для держателів усіх карток Visa на оренду самокатів Bolt у містах Київ, Львів, Вінниця, Чернівці та Івано-Франківськ. Період дії акції — з 15 травня по 15 вересня 2023 року.

Відкривайте безкоштовний доступ до якісного контенту зі SWEET.TV. Доступ до тарифа Visa Premium від SWEET.TV відкритий для усіх власників карток Visa від ПУМБ в Україні та за кордоном. До 31.12.2023 діє безкоштовний доступ до 225 телеканалів, бібліотеки найрейтинговіших фільмів та серіалів.

Більше інформації на офіційному сайті Visa

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок