Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Отримайте бонус 60 грн за участь у виклику «Перекази за номером телефону з Visa»
16 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Умови участі в Акції та отримання бонусу:

1.Виклик «Перекази за номером телефону з Visa» проходять протягом червня, липня та серпня 2023 р. Дата початку та закінчення для кожного клієнта є персоналізованою. Ознайомитися з нею можна у розділі «Мої виклики» мобільного застосунку ПУМБ Online.

2.В Акції беруть участь тільки клієнти ПУМБ, в яких відображається виклик «Перекази за номером телефону з Visa» у розділі «Мої виклики» в мобільному застосунку ПУМБ Online. Бонус автоматично нараховується на віртуальний рахунок учасника Акції, проте, стає доступним для виведення тільки після виконання умов Акції.

3.Виклик доступний для клієнтів з версією додатку вище 2.253 для операційної системи iOS та версією додатку вище 2.258 для операційної системи Android. 

4.Для виконання умов Акції, потрібно зробити 3 (три) перекази протягом 20 днів за номером телефону. Для цього у ПУМБ Online при переказі на картку оберіть контакт з Вашої телефонної книги із спеціальною позначкою    і далі обов’язково варіант з такою ж самою позначкою.
Мінімальна сума переказу – 100 грн.

5.Переказ може бути здійснений як з картки Visa, так і з картки Mastercard. Отримувачем можуть бути користувачі як з картками Visa, так і з картками Mastercard.

6.У разі виконання менше ніж 3 перекази, бонус не виплачується.

7.З суми винагороди утримується податок та збори у розмірі 19,5%.

8.Слідкувати за виконанням умов Виклику можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої виклики»*. Важливо! За відсутності меню «Мої виклики» в ПУМБ Online, потрібно оновити застосунок.

*Доступно лише для учасників Акції.

Офіційні правила Акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок