Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ вітає переможців розіграшу браслетів з Азовсталі
08 травня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Аби відзначити незламність клієнтів ПУМБ, банк розіграв 45 браслетів з Азовсталі серед вкладників депозиту «Сталевий». В акції приймали участь усі вкладники, які у період акції (з 13.03.2023 по 18.04.2023) відкрили  депозит  «Сталевий» на суму від 10 тис. грн. Депозит «Сталевий» - класичний строковий вклад, із дохідністю до 16% річних у гривні.

Розіграш подарунків було проведено за допомогою сервісу random.org. Умови акції доступні за лінком

Повний перелік переможців:

ПУМБ, як системно важливий банк України, жодного разу не втратив операційну безперервність. Платежі проходять, як завжди, у режимі 24/7. ПУМБ вживає постійних заходів для забезпечення роботи відділень в безперебійному режимі, за умови відсутності загрози життю та здоров’ю працівників і клієнтів. Всі показники ліквідності ПУМБ вище нормативних значень, встановлених НБУ. Надійність банківських вкладів ПУМБ у лютому 2023 року було в черговий раз підтверджено незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» на рівні «5» (найвища надійність). З результатами 2022 року, 83% клієнтів-фізосіб банку продовжили свої депозити. ПУМБ є банком, уповноваженим на зберігання запасів готівки НБУ. Також, банк є фінансовим партнером багатьох благодійних фондів, які сьогодні забезпечують українських воїнів та волонтерів. 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок