Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Отримуйте кешбек 95 грн за проходження кешбек-виклику від ПУМБ
28 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Приєднуйтесь до кешбек-виклику від ПУМБ. Беріть участь в Акції «Додатковий КЕШБЕК за карткову активність» (надалі – Акція) до 06.11.2022 та отримайте 95 грн кешбеку. Щоб виконати завдання кешбек-виклику, потрібно зробити 5 оплат від 50 грн кожна будь-якою карткою від ПУМБ.

Пропозиція діє:

  • з 28.10.2022 по 06.11.2022;
  • тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення ПУМБ Online (надалі – Повідомлення*).

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

1. До 06.11.2022 зробіть 5 оплат від 50 грн кожна будь-якою карткою від ПУМБ після отримання Повідомлення з пропозицією прийняти участь в кешбек-виклику.

2. Кешбек 95 грн буде нарахований на рахунок кешбек протягом 10 днів після проведення 5 оплат від 50 грн кожна будь-якою карткою від ПУМБ.
Під оплатами мається на увазі проведення розрахунків за товари або послуги (включаючи оплати в інтернеті), але крім переказів та оплат в мобільному додатку ПУМБ Online.
Якщо до 06.11.2022 Ви не виконаєте умови Акції кешбек 95 грн зарахований не буде.

3. Кешбек 95 грн, нарахований за участь у кешбек-виклику, не впливає на накопичення винагород за обраними категоріям місяця та пропозиціями від партнерів, якщо Ви є учасником Акції «Тепер Ваш мобільний кешбек із ПУМБ». Тобто, якщо Ви накопичите максимальний розмір винагороди від Банку (500 грн на міс.), а також певну суму кешбеку за пропозиціями від партнерів, бонус 95 грн буде врахований додатково в повному обсязі.
Мінімальна сума для виводу кешбеку – 100 грн. Утримується податок у розмірі 19,5%.
Більше про кешбек дізнавайтеся за посиланням.

* Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку.

Офіційні правила Акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок