Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Стартує акція «Зимова пора з RIA»
15 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

З  15 листопада 2021 до 15 лютого 2022 відправляйте та отримуйте грошові перекази Ria у відділеннях Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) та вигравайте цінні подарунки. Акція діє на грошові перекази з України до Грузії та на грошові перекази Ria, відправлені із-за кордону та отримані у відділеннях ПУМБ.

Клієнти, які протягом дії акції, здійснять грошові перекази з України до Грузії,  зможуть прийняти участь у розіграші 30 подарункових сертифікатів кожен на 500 грн. Ще 3 щасливчика зможуть отримати супер-приз – подарункові сертифікати номіналом 2000 грн кожен. Окрім можливості виграти подарунки, ще однією приємною несподіванкою  є те, що на період з 01.10.2021р. по 31.01.2022 встановлений спеціальний тариф на грошові перекази з України до Грузії – лише 0,65% від суми переказу до мережі банків «Bank of Georgia».

Клієнти, які протягом акції , отримають грошові перекази у відділеннях ПУМБ, також зможуть прийняти участь у розіграші цінних подарунків. 45 щасливчиків отримають подарункові карти на суму 200 грн кожна. Ще 4 клієнти змагатимуться за супер-приз – подарункові карти номіналом 2000 грн.

Визначення переможців акції «Зимова пора з RIA» здійснюється організатором за допомогою random.org у три етапи:

перший етап -  не пізніше 31.12.2021 року
другий етап - не пізніше 31.01.2022 року
третій етап - не пізніше 28.02.2022 року

Оцініть переваги грошових переказів з ПУМБ:

✔️ Не потрібно попередньо замовляти валюту

✔️ Проста процедура ідентифікації

✔️ Персональний підхід в обслуговуванні

Ви піклуєтесь про своїх рідних, а ми – про безпеку Ваших переказів!

 

Детальні умови акції «Зимова пора з RIA».

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок