Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція до Дня святого Миколая «Парад бажань»!
23 листопада 2017
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

До Дня святого Миколая вигравайте один з крутих подарунків від ПУМБ – дитячий гіроборд, велосипед або електронний самокат та багато інших цікавих заохочувальних призів.

Для участі в акції завітайте до Експрес-точки та отримайте листа-анкету у консультанта ПУМБ. Заповніть анкету з однієї сторони. Та разом з дитиною напишіть листа святому Миколаю – з іншої.

Покладіть заповненого листа в мішок в Експрес-точці до дати, зазначеної в оголошенні.  Приходьте в цей день до Експрес-точки та беріть участь у розіграші.

Акція проходить у 2 етапи:

  • З 19 по 30 листопада 2017 року – в Експрес-точках розігруються 3 цікавих призи. Всі діти-учасники отримають заохочення.
  • З 2 по 19 січня 2018 року – будуть визначені 5 переможців серед усіх учасників України, які зможуть обрати один з подарунків – дитячий гіроборд, дитячий велосипед або дитячий електронний самокат.

Здійсніть мрію своєї дитини разом із ПУМБ!

Офіційні правила акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок