Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Мандруйте з Visa та вигравайте літню подорож!
14 грудня 2016
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

До 15 січня 2017 року розраховуйтеся будь-якою карткою Visa від банку ПУМБ під час поїздки за кордон, реєструйте чеки – та отримайте шанс виграти один із трьох сертифікатів на літню подорож.

В акції можуть брати участь оплати на суму від 500 грн за товари чи послуги через POS-термінал, які здійснені за межами території України. Для участі в розіграші кожен чек із POS-терміналу треба зареєструвати на спеціальній сторінці на сайті Visa. Чеки, які реєструються, треба зберігати до розіграшу.

Переможець буде визначений за допомогою сервісу random.org шляхом випадкового відбору серед усіх зареєстрованих чеків учасників. Більше чеків – більше шансів на перемогу. Подробиці та правила акції на visa.com.ua 

Подорожуйте більше з Visa від банку ПУМБ!

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок