Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗМІНУ УМОВ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ АТ «ПУМБ»
11 червня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, повідомляємо, що з 12.06.2019 змінюються умови обслуговування поточних рахунків, які було оформлено до 11.06.2019 (включно) на умовах пакетів послуг (всі пакети послуг, що були доступні для продажу згідно Тарифів до 11.06.2019 включно) та їх подальше обслуговування здійснюється Банком на умовах пакету послуг «всеКАРТА» згідно чинних Тарифів.

Ви можете ознайомитись з новою редакцією Тарифів за посиланням.

Зазначаємо, що у зв’язку з тим, що зміна пакету послуг покращує умови обслуговування Клієнтів, відповідно до п. 2.3.1. Розділу І Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб зміни умов обслуговування (зміни умов договору) набирають чинності з 12.06.2019.

За наявності додаткових питань звертайтесь до відділень АТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний за цим посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефоном: +380442907290 – для дзвінків по Україні та з-за кордону за тарифами відповідного оператора.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок