Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Миттєве поповнення мобільного абонентами life:) в ПУМБ
22 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) повідомляє про впровадження онлайнового сервісу прийому платежів за послуги оператора мобільного зв'язку life:), представленого компанією ТОВ «Астеліт».

Тепер клієнти ПУМБ мають можливість здійснювати миттєве поповнення телефонних номерів life:) як за номером телефону, так і за номером договору (для контрактних абонентів) без комісій.

Миттєве поповнення балансу мобільного телефону можливо за допомогою сервісу Інтернет-банкінгу «ПУМБ online», а також в 900 банкоматах ПУМБ. Для поповнення необхідно лише зайти в розділ «Платежі», потім в розділ «Поповнення мобільного» і вибрати необхідного оператора.

Найближчим часом клієнти ПУМБ зможуть скористатися даним сервісом і в банкоматах банків, які є учасниками мережі «РАДІУС». У свою чергу клієнти банків-партнерів, які обслуговуються в Процесинговому центрі ПУМБ, також зможуть оцінити переваги сервісу як в банкоматах свого банку, так і в банкоматах мережі «Радіус».
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок