Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ лідер рейтингу Investor Relations Online серед банків
22 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За результатами дослідження «Investor Relations Online» Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) названий одним з лідерів по розкриттю інформації для інвесторів на своєму корпоративному сайті: № 1 у фінансовому секторі та №8 серед українських компаній. Дослідження було проведено інвестиційною компанією Concorde Capital за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) і є однією зі складових загального рейтингу компаній за рівнем якості корпоративного управління.

Дослідження «Investor Relations Online» представляє собою аналіз інформативності та зручності використання веб-сайтів українських публічних компаній для локальних та іноземних інвесторів. Проект охопив 100 компаній, що оперують на території Україні та акції яких торгуються на фондових біржах, у тому числі в Лондоні, Варшаві, Франкфурті та Києві, а також компанії, що випустили облігації.

Дослідження складалося з чотирьох основних етапів:
  • Експертна оцінка контенту сайту (вага в загальному рейтингу − 60%) − включає в себе інформацію про корпоративну структуру компанії, інформацію про акціонерів, менеджмент.
  • «Часовий тест» (20%). За певний проміжок часу непрофесіоналам пропонувалося знайти запитувану інформацію на сайті компанії.
  • Зручність використання сайту (10%), що включає в себе навігацію, можливість користування сайтом на мобільних девайсах, працездатність посилань та ін.
  • Мова сайту (10%).

За результатами дослідження сайт ПУМБ набрав 88 балів з 100 можливих.

«ПУМБ постійно підвищує стандарти звітності та розкриття інформації для всіх зацікавлених сторін: інвесторів, акціонерів, клієнтів і широкої громадськості, використовуючи корпоративний сайт, а також інші інструменти для ефективної комунікації та зворотнього зв'язку, − прокоментував Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Відповідність міжнародним стандартам розкриття інформації є для нас одним з основних пріоритетів й відповідає філософії нашого бізнесу. Нам приємно, що шановні експерти відзначили наші старання, і ми плануємо підвищувати результати й в майбутньому».
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок