Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ входить до топ-5 лідерів за обсягами торгівлі ОВДП
11 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) названий одним з лідерів Ренкінгу торговців цінними паперами-операторів ринку облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) України за підсумками першого кварталу 2012 року. Ренкінг опублікований інформаційним агентством Cbonds, в рамках угоди про співпрацю з СРО Асоціація «Українські фондові торговці» (АУФТ).

Ренкінг відображає активність торговців цінними паперами на ринку облігацій внутрішньої державної позики на біржовому та позабіржовому ринках, в розрізі обсягу та кількості проведених операцій з ОВДП. Автори Ренкінгу проаналізували результати діяльності 30 провідних торговців.

За підсумками 1 кварталу 2012 р. ПУМБ значно збільшив свою активність на ринку ОВДП та увійшов до топ-5 лідерів Ренкінгу торговців за обсягами угод з ОВДП на біржовому та позабіржовому ринку з часткою ринку 5,89%, піднявшись на 10 сходинок порівняно з результатами Ренкінгу за 2011 рік.

З повною версією Ренкінгу можна ознайомитися, перейшовши за посиланням: Ренкінги торговців ОВДП, 1 квартал 2012 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок