Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ зареєстрував випуск облігацій серій Е та F
11 червня 2012

29 травня 2012 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск облігацій ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК" (ПУМБ) серій Е та F. Рішення про розміщення облігацій було прийнято 27 квітня 2012 р. на засіданні Наглядової Ради ПУМБ.

Загальний обсяг емісії становить 1 млрд. грн. (500 млн. кожна серія). Кількість облігацій серії Е складає 500 тис. іменних процентних незабезпечених облігацій. Кількість облігацій серії F − 500 тис. іменних процентних незабезпечених облігацій. Номінальна вартість облігації − 1000,00 грн. Форма існування − бездокументарна.

Розміщення облігацій заплановано самостійно на фондовій біржі Публічне Акціонерне Товариство «Фондова біржа ПФТС». Початок розміщення облігацій серії Е − 11.06.2012 р., F − 11.07.2012 р. Термін обігу кожної серії 3 роки. Також по облігаціям передбачена оферта − 1 раз на рік.

Процентна ставка по облігаціям серій Е та F на 1-й і 2-й процентний періоди встановлена ​​на рівні 19% річних, а на 3-6 процентні періоди встановлюється емітентом виходячи з ринкової кон'юнктури, але не менше 2% річних. Виплата процентного доходу − 1 раз на 6 місяців.

Оплата облігацій серій E та F здійснюється грошовими коштами в національній валюті України гривні, на підставі та відповідно до умов договорів, в порядку, передбаченому Регламентом та правилами ПАТ «Фондова біржа ПФТС», укладених покупцями з емітентом.

Фінансові ресурси, залучені від продажу облігацій в обсязі 1 млрд. грн будуть спрямовані в повному обсязі на кредитування фізичних і юридичних осіб.

Джерелом погашення та виплати доходу за облігаціями серій E та F буде дохід ПУМБ, отриманий в результаті господарської діяльності, після розрахунків з бюджетом і сплати інших обов'язкових платежів.

Ознайомитись з проспектом емісії.

Новини банку

arrow