Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Агробізнес – у центрі уваги ПУМБ
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Напередодні нового аграрного сезону ПУМБ запускає спеціальні продукти та послуги для підприємств аграрного сектора з річним обігом до 80 млн. грн. ПУМБ забезпечує особливі умови щодо фінансування поточної діяльності аграрного підприємства (придбання насіння, добрив, ПММ) та фінансування придбання нової сільськогосподарської техніки для обробки землі та збору врожаю.

«Визначивши аграрну галузь ключовою для розвитку бізнесу, ПУМБ активно виходить у цей новий для себе сегмент, пропонуючи гнучкі умови та індивідуальний підхід до кожного клієнта, − говорить Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ. − Ми є банком, який дійсно кредитує, і активно розвиваємо продуктову лінійку, що дозволить нам стати помітними гравцями в цьому бізнесі».

ПУМБ пропонує позики на поповнення оборотного капіталу на суму до 16 млн грн на строк до 36 місяців під 21,5% річних, а кредити на придбання нової техніки − на суму до 8 млн грн під 22% річних та на строк від 36 до 60 місяців в залежності від країни-виробника (США, Японія, Європа, СНД чи Україна). Графік погашення позик встановлюється з урахуванням сезонності виробничого циклу.

Відмінною особливістю кредитних програм в ПУМБ є відсутність прихованих платежів і комісій, а також гнучкі вимоги до забезпечення позик. Крім того, існує можливість отримання пільгових умов кредитування в рамках спеціальних програм з партнерами банку. Надалі ПУМБ планує розширити спеціалізовану продуктову лінійку для агробізнесу програмами з фінансування будівництва елеваторних комплексів, інвестиційного фінансування молочної галузі та ін.

ПУМБ також забезпечує спеціальні умови по розрахунково-касовому обслуговуванню для агрокомпаній − тарифний пакет «Агро». В рамках пакета клієнт отримує низьку вартість операцій з готівковими коштами в національній валюті: відсутня комісія за внесення готівкових грошових коштів на поточний рахунок, низька комісія за зняття готівкових коштів (0,6%). ПУМБ розуміє, що специфіка роботи агробізнесу не дозволяє відволікати кошти з обороту для розміщення депозитів, тому банк нараховує 3% річних на залишок коштів на поточному рахунку. Це дозволить отримувати додатковий дохід від тимчасово вільних коштів. У пакеті «Агро» клієнт також отримує підключення до системи «Клієнт-Банк», яка дозволяє здійснювати 15 безкоштовних платежів на місяць та знизити вартість зовнішніх платежів (1,00 грн).

Будь ласка, ознайомтеся з детальною інформацією про продукти та послуги ПУМБ для агробізнесу на сайті банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок