Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ - лідер рейтингу «50 провідних банків України 2012»
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ зайняв друге місце в рейтингу «50 провідних банків України 2012», складеному редакцією газети «Коммерсантъ Украина» спільно з аналітичною групою компанії «Фінансовий клуб». Крім того, ПУМБ увійшов до топ-10 банків в більшості номінацій рейтингу (10 з 12 номінацій).

У рейтингу послуг для приватних осіб ПУМБ зайняв 1 місце в номінації «Ощадний вклад». Під ощадними вкладами аналітики рейтингу мали на увазі поточний депозит з можливістю вільного зняття та поповнення коштів. За результатами дослідження, ПУМБ пропонує найвищі процентні ставки по цьому виду депозиту.

У рейтингу послуг для корпоративних клієнтів ПУМБ зайняв 1 місце в номінації «Обслуговування юридичних осіб» і 4 місце в номінації «Кредити великому бізнесу». Високі оцінки в цих номінаціях присвоєно в зв'язку з тим, що ПУМБ є одним з небагатьох українських банків, здатних видати великому корпоративному позичальникові кредит на суму понад 1 млрд грн. Це обумовлено розміром статутного капіталу банку, який складає 3,294 млрд грн на 01.01.2012 р. Також ПУМБ пропонує найвищі процентні ставки по залишку на поточному рахунку корпоративного клієнта (від 4% до 8%), що зумовило перше місце в номінації «Обслуговування юридичних осіб».

Крім того, банк був відзначений за інноваційність − 3 місце в номінації «Прогресивні технології та ІТ-рішення для клієнта». В лідери цієї номінації вийшли банки, які мають хороший показник середнього часу на відкриття рахунку, вартість його відкриття, можливість дистанційного інтернет-доступу до рахунку та ін.

У рейтингу оцінювалися й інші банківські послуги для приватних і корпоративних клієнтів, за якими ПУМБ отримав високі оцінки. Аналітики рейтингу також оцінили роботу керівництва банку, включивши Костянтина Вайсмана, голови правління ПУМБ в топ-5 найбільш ефективних топ-менеджерів банківської галузі України.

З повною версією рейтингу можна ознайомитись на сайті газети «Коммерсантъ Украина».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок