Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Грошові перекази через систему CONTACT тепер в ПУМБ
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ запропонував фізичним особам нову послугу - грошові перекази через міжнародну систему CONTACT. Система грошових переказів CONTACT динамічно розвивається і є одним з лідерів ринку грошових переказів в СНД. Система дозволяє відправляти грошові перекази за межі України та виплачувати перекази, відправлені з-за кордону, в доларах США, євро і російських рублях.

До основних переваг системи відносяться: широка мережа пунктів обслуговування (понад 80 тис. пунктів у 100 країнах світу), низькі тарифи на відправку грошових переказів (0,99% -2% - для переказів в межах СНД), висока швидкість доставки переказу (від 15 хвилин), безадресна виплата переказів у ряді країн, а також можливість відправлення грошового переказу на рахунок отримувача.

«З кожним роком зростає кількість наших співвітчизників, які відправляються в подорожі, працюють або навчаються за кордоном. У зв'язку з цим зростає попит на послуги миттєвих грошових переказів без відкриття рахунку. Ці послуги сьогодні стають важливою складовою конкурентної позиції банку в обслуговуванні фізичних осіб», - говорить Дмитро Крепак, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

ПУМБ є учасником провідних міжнародних систем грошових переказів, таких як Western Union та UNIStream, і з кожним роком активно нарощує обсяги операцій. Так, за 2011 рік через філії та відділення банку було здійснено 17,8 тис. переказів.

Здійснити грошовий переказ за допомогою систем Western Union, Unistream та CONTACT можна в будь-якому з 169 відділень ПУМБ по всій території Україні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок