Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав нагороду Banker Awards 2024 у номінації «Інноваційний банківський мобільний застосунок»

23 жовтня, середа
Отримати на e-mail {metatitle} - банк ПУМБ

ПУМБ отримав нагороду Banker Awards 2024 у номінації «Інноваційний банківський мобільний застосунок»

Редакція профільного видання Banker.ua відзначала українські банки та компанії, які є невід’ємною частиною фінансової екосистеми країни, за найбільші досягнення поточного року. В рамках премії Banker Awards 2024 ПУМБ отримав нагороду в номінації «Інноваційний банківський мобільний застосунок». Загалом у премії взяли участь  понад 30 успішних фінансових компанії та провідних банків України.

Отримати таку відзнаку вдалося завдяки винятковим показникам зростання, вигідним перевагам та унікальним фінансовим сервісам, які ПУМБ пропонує своїм клієнтам у мобільному застосунку.

«Чергове визнання переваг застосунку ПУМБ є чудовим маркером ефективності роботи нашої команди та відповідності принципам розвитку роздрібного бізнесу банку. Ми сфокусовані на пропозиції кращих умов та сервісів сучасного мобільного банкінгу для наших клієнтів та постійному пошуку інновацій та покращенні досвіду клієнта з банком. Сьогодні у застосунку ПУМБ – є всі необхідні послуги і навіть більше. Наш застосунок не тільки зручний, простий та зрозумілий, але й точно вигідніший за конкурентів», – зазначає Дмитро Поліщук, заступник Голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ 

Вигідних переваг у застосунку ПУМБ дійсно багато, серед головних:

  • Три категорії кешбеку від банку, десятки категорій «партнерського кешбеку» до 50% та «крамниці кешбеків» до 20% повернення коштів навіть за оплату готівкою. Є ще кешбек на оплату «комуналки» та міського транспорту.
  • Послуга «Сплачуйте частинами» з оплатою товарів на другий місяць після покупки на термін до 24 місяців. 
  • Цілий розділ спеціальних послуг для українських мігрантів  «Для всіх, хто за кордоном».
  • Безкомісійні перекази валюти між родичами.
  • Широкий перелік валютообміну та можливість відкриття рахунків та карток  у USD, PLN, EUR, GBP, динаміка курсів та покупка валюти за бажаним курсом.
  • SWIFT-перекази без комісій з розширеним переліком категорій. 
  • 8 міжнародних платіжних систем у застосунку.
  • Єдиний кредитний ліміт на будь які потреби клієнта.
  • Швидке онлайн відкриття карти без візиту до відділення та навіть її доставка у будь-яку країну світу.  

«У ПУМБ багато унікальних та вигідних сервісів, які ми здатні запропонувати людині. Ми постійно слідкуємо щоб умови для клієнтів ПУМБ були найкращі порівняно з іншими банками. Бо ПУМБ – це банк, тільки вигідний. Той, хто хоча б один раз спробує перевірити переваги та зручність мобільного банку ПУМБ – згодом стає нашим відданим клієнтом та амбасадором. Вигоди та зручність від ПУМБ стають очевидними відразу з першого дня користування.  Просто скачайте застосунок ПУМБ в маркеті та самі спробуйте» – підкреслює Дмитро Поліщук.

Більше про показники мобільного застосунку ПУМБ, його унікальні можливості, конкурентні переваги, а також про те, як застосунок допомагає клієнтам в Україні, за кордоном та подальші плани його розвитку – читайте у інтерв’ю Дмитра Поліщука виданню Banker.ua.

Перелік усіх номінацій і переможців Banker Awards 2024 можна подивитися тут.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{metatitle} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок