Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ ініціює освітньо-грантову програму розвитку ветеранського бізнесу

21 жовтня, понеділок
Отримати на e-mail {metatitle} - банк ПУМБ

Банк ПУМБ у співпраці з Future Development Agency та KSE Business School запустив освітньо-грантову програму для розвитку ветеранського бізнесу «Жити назустріч», яка допомагатиме захисникам і захисницям зробити крок назустріч власній справі. Причому зробити його разом зі своїми близькими та друзями.

Повернення ветеранів та ветеранок до цивільного життя – непростий шлях, на якому вкрай важливо мати надійних партнерів. Тих, хто готові йти тобі назустріч. І тих, хто готові крокувати вперед разом із тобою.

Сергій Магдич, заступник голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу, наголосив: «Програма надає можливість отримати грант від 500 тисяч до 1 млн грн на запуск чи розвиток власного бізнесу. Вона об’єднає ветеранів і цивільних задля якісної інтеграції і розвитку української економіки. Освітньо-грантова програма сприятиме створенню нових робочих місць і розвиватиме соціальне підприємництво в Україні. Вона допоможе віднайти ветеранам і ветеранкам свою нову велику місію – тільки тепер у цивільному житті, – аби робити цей світ кращим, зміцнювати країну».

Для кого програма: участь можуть взяти команди щонайменше з 2-х осіб, на чолі з ветераном/кою чи військовослужбовецем/вицею, які мають статус учасника бойових дій.

Особливості програми: можливість відкрити справу з другом чи близькою людиною, сучасне бізнес-навчання, менторський супровід і експертна підтримка після відкриття малого підприємства, обслуговування ФОП у банку на вигідних умовах, допомога у просуванні бізнесу завдяки платформі «Жити назустріч».

Ініціатива реалізовуватиметься в декілька етапів:

·      Набір команд

Прийом заявок триватиме до 31 жовтня 2024 року.
Щоб податися на участь, ознайомтесь з умовами на сайті та заповніть заявку.  На початку листопада за результатами оцінки заявок та інтерв’ю буде відібрано 30 команд. Серед критеріїв відбору: наявність команди, реалістичність бізнес-проєкту, вмотивованість (готовність до навчання та розвитку власної справи).

·      Навчання та консультації

У листопаді та грудні команди проходитимуть бізнес-навчання від викладачів та експертів KSE Business School, в результаті якого розроблять бізнес-план. Зустрічі відбуватимуться онлайн щотижня. Також кожна команда матиме власного ментора-підприємця та отримає необхідні онлайн-консультації з експертами для розвитку бізнесу (бухгалтерія, digital-маркетинг, експорт, SMM, PR тощо).

·      Фінансування та супровід бізнесу

Наприкінці грудня команди презентуватимуть свої бізнес-плани. Експертне журі, до якого ввійдуть представники ПУМБ, Future Development Agency, KSE Business School, ветеранської спільноти та бізнесу, вибере 10 переможців, що отримають фінансування від 500 тис. до 1 млн гривень згідно створених бізнес-планів. Ментори та експерти програми продовжать консультувати команди протягом 3 місяців, допомагаючи якісно запустити бізнес.

Дізнайтеся більше про програму та умови участі на сайті платформи інтеграції ветеранів та ветеранок «Жити назустріч».

Давайте крокувати назустріч ветеранському бізнесу разом!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{metatitle} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок