Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Lifesaving Merch розвиває культуру донорства в Україні
17 жовтня, четвер
Отримати на e-mail {metatitle} - банк ПУМБ

За більш як два роки соціальний проєкт ПУМБ «Ми однієї крові» зміг врятувати понад 134 000 життів. Щомісяця його діяльність допомагає виділяти кошти на доставку компонентів крові в гарячі точки, придбання необхідних засобів такмеду для захисників, ліків та обладнання для швидких парамедиків. Усе – завдяки підтримці поціновувачів проєкту, які пліч-о-пліч із соціальним брендом розвивають культуру донорства і рятують життя своїми замовленнями.

Регулярні донації зараз як ніколи підтримують українців. Через велику кількість поранених потреби в крові та її компонентах не зменшуються, тож і місія Lifesaving Merch залишається незмінною — підтримувати донорство. Саме тому, окрім перерахунку коштів на доставку крові, мерч проводить відкриті донації в різних містах України. За допомогою LifesavingTruck ми об’єднали Запоріжжя, Дніпро, Львів, Одесу та Київ однією спільною метою.

Проєкт «Ми однієї крові» не планує зупинятися, адже в донорстві важлива саме регулярність. Постійні донори забезпечують стабільність запасів крові, оскільки її компоненти мають обмежений термін зберігання. Завдяки систематичному донорству є можливість вчасно забезпечувати потреби госпіталів, незалежно від термінових викликів або несподіваних ситуацій. Тому проєкт «Ми однієї крові» закликає долучатися до донацій що три місяці, або підтримувати місію своїми замовленнями, 50 % від суми яких допомагають закривати важливі потреби.

Завдяки цій підтримці за вересень проєкт передав 300 000 грн на такі закупівлі:

  • Для «ДонорUA» проведення двох доставок крові у гарячі точки;
  • Для «Агентів крові» закупівля 100 компресійних бандажів та 35 гемостатичних бинтів QuikClot;
  • Для «Госпітальєрів» придбання 300 одиниць аптечних медикаментів для швидких парамедиків.

Ми можемо не знати, хто саме потребуватиме нашої допомоги, але точно знаємо, що кожна донація і замовлення — це чийсь шанс на життя.

Приєднатися до проєкту можна різними способами: партнерство, донорство крові, поширення інформації або замовлення Lifesaving Merch, щоб підтримувати закупівлю засобів тактичної медицини та доставку крові. Об’єднуймо зусилля — рятуймо життя разом!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{metatitle} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок