Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Щодо встановлення лімітів НБУ на перекази на картку
30 вересня, понеділок
Отримати на e-mail {metatitle} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, повідомляємо вам.

1 жовтня 2024 року набирає чинності Постанова НБУ №102 «Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 24 лютого 2022 року № 18», яка зокрема передбачає заборону на здійснення переказів в межах України з усіх рахунків фізичної особи-користувача, відкритих у цього надавача платіжних послуг у національній валюті, що в сумі перевищують 150 000 гривень включно на місяць, на рахунки інших фізичних осіб-отримувачів, під час яких використовуються реквізити електронних платіжних засобів фізичних осіб-отримувачів (реквізити платіжних карток).

Вищезгадані обмеження діятимуть із 01  жовтня 2024 року  до 31 березня 2025 року включно. Ліміт у 150 000 гривень на 1 місяць встановлюється сукупно по всіх рахунках клієнта, а не окремо на кожну картку.

Наголошуємо, що встановлені НБУ ліміти розповсюджується тільки на перекази на картку. Також заборона не застосовується до здійснення переказів між власними рахунками фізичної особи-користувача в межах АТ «ПУМБ».

Виключення діятимуть для клієнтів ПУМБ, які офіційно займаються волонтерською діяльністю та для клієнтів, сума доходів яких перевищує суму обмежень в 150 000 гривень та може бути підтверджена документально. Для таких клієнтів буде можливість встановити індивідуальні ліміти.

Також банк ПУМБ для вашої зручності додав до мобільного застосунку (Розділ Більше – Ліміти НБУ) лічильник переказів із ваших карток, щоб ви завжди знали, яку суму ви можете переказати до перевищення ліміту.

Додамо, що у разі неможливості виконати переказ на іншу картку, через перевищення лімітів НБУ, ви можете скористатись функцією переказу за реквізитами IBAN.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{metatitle} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок