Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ провів освітній вебінар на тему торговельного фінансування у рамках партнерства із Ukrainian CFO Forum
27 вересня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) провів освітній вебінар «Торговельне фінансування – альтернатива класичному кредитуванню». Подія відбулася у рамках партнерства із 22-м Форумом фінансових Директорів (Ukrainian CFO Forum).

Досвідчені експерти ПУМБ Дмитро Малов та Олена Левада розповіли зокрема про те, як банківські гарантії та акредитиви дають змогу поліпшити фінансовий стан компаній та прискорити їх розвиток. Мова йшла про те, як такі інструменти торговельного фінансування, зокрема – гарантії та акредитиви -  підтримують економічні відносини всередині країни та відкривають можливості в зовнішньоекономічній діяльності.

Крім того, спікери дали низку порад – для яких саме компаній та секторів економіки ці інструменти будуть мати користь.

Подія мала значний інтерес: трансляцію онлайн прослухали понад 100 представників провідних українських компаній, які активно залучалися до діалогу та ставили багато запитань. Ті, хто не зміг відвідати вебінар, можуть переглянути запис за цим посиланням.

Спікерка вебінару, начальниця відділу розвитку торгового фінансування та відносин з фінансовими інститутами, Олена Левада зазначила:

«Ми вдячні всім, хто долучився до перегляду та ознайомлення із представленими на вебінарі інструментами торговельного фінансування. Адже для багатьох компаній, які ще не використовували подібні інструменти, це може стати додатковим зручним та вигідним шляхом у налагодженні та розвиткові партнерських відносин на різних ринках.

Було приємно отримати активний зворотний зв'язок від учасників у вигляді запитань щодо кожного із інструментів: банківських гарантій, акредитивів, інкасо та інших – для нас це значить, що українські компанії шукають і вивчають нові рішення. А ми маємо значний досвід і експертизу та готові допомагати їм у цьому».  

Олена Левада має 12-річний практичний досвід у торговому фінансуванні, структуруванні та реалізації складних угод, проведенні навчань працівників та клієнтів банку.

Отримала сертифікацію в торговому фінансуванні та дотичних сферах від міжнародних інституцій та шкіл (ESCP Business School, Frankfurt School of Finance & Management, London Institute of Banking & Finance, EBRD&ICC).

Дмитро Малов, начальник управління торгового фінансування, серед основних тез вебінару також навів кілька реальних кейсів успішного використання інструментів торговельного фінансування, показав покрокові гайди їх застосування, а також додав кілька прикладів із повсякденного життя: на які саме товари та послуги можуть бути застосовані ці інструменти.   

Дмитро є сертифікованим експертом із широкими профільними знаннями в сфері міжнародної торгівлі та фінансування. Має досвід практичної діяльності в торговому фінансуванні – більше 15 років, навчання та сертифікація за програмами EBRD та London Institute of Banking & Finance.

Вебінар пройшов у рамках партнерства ПУМБ та Ukrainian CFO Forum який відбудеться 24-25 жовтня у м. Києві. 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок