Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Понад 130 тисяч життів врятовано завдяки проєкту «Ми однієї крові» банку ПУМБ
16 вересня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ вже котрий місяць продовжує свою місію підтримки бізнесу, просування донорства та допомоги пораненим військовим і цивільним у гарячих точках. Загалом за весь час існування соціальній ініціативі вдалося зібрати 9 мільйонів гривень, які перераховані до громадських організацій «ДонорUA», «Госпітальєри» та «Агенти крові». Це більш ніж 130 тисяч врятованих життів.

В серпні наш Lifesavingtruck завершив серію мобільних донацій «Незалежність у нас у крові». Дякуємо Запоріжжю, Дніпру, Львову, Одесі та Києву за підтримку, а 465 донорам і партнерам – за 209,5 літра крові, які можуть врятувати 1395 життів.

До свого дня народження Сергій Жадан разом із @lifesavingmerch та @ni_gramma_dramy представили дроп прикрас, на яких Сергій закарбував свій чи не найвідоміший рядок – «Любов варта всього» – у металі. На трьох прикрасах ці слова нанесені почерком поета.

Цьогоріч ПУМБ і Ukrainian Fashion Week провели перформанс з участю героїв-військових. На подіум, занурений у напівтемряву, без світла і музики, під поетичні рядки Сергія Жадана та ілюстрації Уляни Нєшевої, вийшли ті, хто захищає Україну з перших днів війни. Вони поставили свободу та гідність українців вище за власне життя.

Цей маніфест тихої сили духу, незламної волі, міцного генетичного коріння, що візуалізував унікальні рослини-ендеміки, відтворені на класичних сорочках «Квітни» українськими майстринями-чарівницями: фольклористкою Яриною Сізик, ілюстраторкою Марією Оз та кандидаткою біологічних наук Аллою Гнатюк, щоб нагадати суспільству про справжні цінності й подякувати героям за їх неоціненний дар усім нам.

Зібрана завдяки проєкту за серпень сума передана на закупку 100 турнікетів SICH, 100 оклюзійних наліпок, 200 експрес-тестів для визначення групи та резус-фактора крові, 670 одиниць медикаментів для швидких парамедиків, а також на три доставки крові в гарячі точки. Нагадаємо, що кожна така поїздка може врятувати 1,5 тисячі людей. 

За час існування проєкту «Ми однієї крові» всі акумульовані  кошти були спрямовані на: 

  • 83 доставки компонентів крові в гарячі точки, що допомогли врятувати понад 124 000 життів;
  • 6 329 засобів тактичної медицини захисникам (кровоспинні бинти, тактичні ножиці, турнікети, оклюзійні наліпки, гемостатичні бинти тощо);
  • 1192 одиниці адаптивного одягу для поранених у евакопотяги та шпиталі;
  • 992 одиниці медикаментів для швидких парамедиків;
  • 61 одиницю обладнання для швидких парамедиків (монітори для пацієнта, бездротовий УЗД сканер, підігрівачі інфузій, тощо).

Вже 2 903 донори доєдналось до проекту.

Замовляйте одяг на lifesavingmerch.com.ua, що виборює життя, адже 50% коштів від кожного замовлення проєкт передає громадським організаціям «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри» для закупівлі засобів тактичної медицини для захисників, обладнання для швидких парамедиків та доставки компонентів крові в гарячі точки.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок