Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Понад 130 тисяч життів врятовано завдяки проєкту «Ми однієї крові» банку ПУМБ
16 вересня, понеділок

Проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ вже котрий місяць продовжує свою місію підтримки бізнесу, просування донорства та допомоги пораненим військовим і цивільним у гарячих точках. Загалом за весь час існування соціальній ініціативі вдалося зібрати 9 мільйонів гривень, які перераховані до громадських організацій «ДонорUA», «Госпітальєри» та «Агенти крові». Це більш ніж 130 тисяч врятованих життів.

В серпні наш Lifesavingtruck завершив серію мобільних донацій «Незалежність у нас у крові». Дякуємо Запоріжжю, Дніпру, Львову, Одесі та Києву за підтримку, а 465 донорам і партнерам – за 209,5 літра крові, які можуть врятувати 1395 життів.

До свого дня народження Сергій Жадан разом із @lifesavingmerch та @ni_gramma_dramy представили дроп прикрас, на яких Сергій закарбував свій чи не найвідоміший рядок – «Любов варта всього» – у металі. На трьох прикрасах ці слова нанесені почерком поета.

Цьогоріч ПУМБ і Ukrainian Fashion Week провели перформанс з участю героїв-військових. На подіум, занурений у напівтемряву, без світла і музики, під поетичні рядки Сергія Жадана та ілюстрації Уляни Нєшевої, вийшли ті, хто захищає Україну з перших днів війни. Вони поставили свободу та гідність українців вище за власне життя.

Цей маніфест тихої сили духу, незламної волі, міцного генетичного коріння, що візуалізував унікальні рослини-ендеміки, відтворені на класичних сорочках «Квітни» українськими майстринями-чарівницями: фольклористкою Яриною Сізик, ілюстраторкою Марією Оз та кандидаткою біологічних наук Аллою Гнатюк, щоб нагадати суспільству про справжні цінності й подякувати героям за їх неоціненний дар усім нам.

Зібрана завдяки проєкту за серпень сума передана на закупку 100 турнікетів SICH, 100 оклюзійних наліпок, 200 експрес-тестів для визначення групи та резус-фактора крові, 670 одиниць медикаментів для швидких парамедиків, а також на три доставки крові в гарячі точки. Нагадаємо, що кожна така поїздка може врятувати 1,5 тисячі людей.

За час існування проєкту «Ми однієї крові» всі акумульовані  кошти були спрямовані на:

• 83 доставки компонентів крові в гарячі точки, що допомогли врятувати понад 124 000 життів;
  • 6 329 засобів тактичної медицини захисникам (кровоспинні бинти, тактичні ножиці, турнікети, оклюзійні наліпки, гемостатичні бинти тощо);
  • 1192 одиниці адаптивного одягу для поранених у евакопотяги та шпиталі;
  • 992 одиниці медикаментів для швидких парамедиків;
  • 61 одиницю обладнання для швидких парамедиків (монітори для пацієнта, бездротовий УЗД сканер, підігрівачі інфузій, тощо).

Вже 2 903 донори доєдналось до проекту.

Замовляйте одяг на lifesavingmerch.com.ua, що виборює життя, адже 50% коштів від кожного замовлення проєкт передає громадським організаціям «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри» для закупівлі засобів тактичної медицини для захисників, обладнання для швидких парамедиків та доставки компонентів крові в гарячі точки.

Новини банку

arrow