Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

#SuperCoins: Підтримай наших важкопоранених бійців разом з ПУМБ, НБУ та Superhumans
09 вересня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Національний банк України та Superhumans Center ініціювали проведення благодійної акції зі збору монет "#SuperCoins". Упродовж трьох місяців – з 9 вересня до 29 листопада 2024 року включно – по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Монети прийматимуть банки-партнери акції – ПУМБ, ПриватБанк та Ощадбанк. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби українських військових, які постраждали внаслідок бойових дій. 

Благодійна акція "#SuperCoins" насамперед спрямована на дітей та молодь, які вже показали свою активність у попередніх акціях зі збору монет, організованих Національним банком. Так, торік понад 2,5 тис навчальних закладів з усіх куточків України долучилися до цієї важливої справи. Водночас благодійна акція "#SuperCoins" – це не тільки про збір коштів, а й про розвиток культури благодійності, яка є складовою частиною фінансової культури.

"Звичайні монети, які ми щодня тримаємо в руках, можуть стати рятівною підтримкою для тих, хто цього потребує, та допомогти повернути суперможливості нашим героям. Звертаюся до молоді, педагогів та усіх громадян загалом: підтримайте українських військових, які втратили кінцівки, зробіть їх адаптацію простішою. Кожна зібрана монета здатна поліпшити життя тих, хто віддав частину себе заради України. Долучайтеся до збору коштів і разом творіть добро!", – закликав заступник Голови Національного банку Олексій Шабан.

"На війні кожна монета, навіть найнижчого номіналу, має значення, спільна підтримка наших поранених бійців - це також внесок в загальну перемогу. Тож чекаємо на всіх бажаючих здати монети на потреби українських захисників у відділеннях банку по всій країні. Карту працюючих відділень можна подивитися на нашому сайті. Невелику кількість монет зручно розмістити в благодійній скриньці, інкасація якої проводиться в міру її наповнення. Велику суму в монетах та банкнотах краще перерахувати без комісії через касу банку на рахунок фонду Superhumans Center. Звісно, ми приймемо і паперові гроші для переказу на підтримку наших захисників. Перетворюватимемо разом монети в  нові технологічні можливості для повноцінного життя поранених захисників та захисниць!" – наголосив директор департаменту інкасації та грошового обігу ПУМБ Андрій Бодян.

Ми всією командою дуже надихнулися ідеєю Національного банку, бо всі ми колись були дітьми, які збирають монетки для особливого приводу. Часи змінилися. Тепер дитячі збори теж присвячені особливому приводу. Але уже не мріям про велосипед чи нову іграшку, а добрій справі. Тому ми радіємо, що зможемо разом із молоддю та Національним банком у прямому  розумінні перетворювати гроші в сталеві кінцівки для наших захисників та захисниць. Ця історія про значно більше, ніж просто збір. Це про виховання навички допомагати та докладатися до спільної справи ще з шкільного віку. Крім збору, ми будемо залучати школи до обговорень з дітьми теми, як жити з людьми з травмами війни: інформування та формування здорової реакції дітей на людей з залізними кінцівками та шрамами на обличчі. Тому для нас цей проєкт має подвійну силу”, – прокоментувала співпрацю СЕО Superhumans Center Ольга Руднєва.

Як долучитися до ініціативи?

Щоб долучитися до акції, потрібно зібрати монети та в період із 09 вересня до 29 листопада 2024 року принести їх до відділень банків-партнерів – ПУМБ, ПриватБанк, Ощадбанк – не лише в Києві, але майже в усіх регіонах країни, де працюють ці банки, зважаючи на безпечні умови роботи.

До акції можуть долучатися колективи та збирати монети в закладах освіти, на підприємствах, в організаціях та інших установах. Це дасть змогу всім небайдужим громадянам долучитися до збору коштів та підтримати наших героїв.

На спеціальному інформаційному порталі зазначені адреси всіх відділень банків-партнерів, де громадяни зможуть перерахувати зібрані монети на рахунок фонду "Superhumans Center", а також детальна інформація про умови участі в акції та заходи для закладів освіти.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок