Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ у лідерах ринку за приростом депозитів та пасивів роздрібного бізнесу
30 серпня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Згідно з офіційною статистикою НБУ ПУМБ посів 2 місце серед усіх банків України за приростом строкових  депозитів у гривні та валюті, а також приростом всіх пасивів роздрібного бізнесу за результатами першого півріччя 2024 року.

Відповідно до наглядової статистики Нацбанку залишки на рахунках фізичних осіб, клієнтів ПУМБ  зростають швидше ніж в цілому загальні показники банківського ринку країни.

«Дані НБУ в черговий раз підтверджують, що ПУМБ – це банк, якому довіряють. За 33  роки роботи банк жодного разу не скасував виплати депозитів чи будь-які інші виплати своїм клієнтам. ПУМБ – вигідний приватний банк з сучасною та надійною інфраструктурою в усіх аспектах, а також зручним та зрозумілим мобільним застосунком. Ми розуміємо потреби клієнтів та пропонуємо їм ефективні рішення для будь-яких запитів. Тож, керуйте власними коштами та зберігайте їх вигідно на депозитах ПУМБ» – підкреслює Дмитро Поліщук, заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.

Показники депозитного портфеля клієнтів ПУМБ в усіх валютах:

Станом на 01.01.2024 = 47,5 млрд грн.

Станом на 01.07.2024 = 52,2 млрд грн.

Зростання за 6 місяців 2024 року склало 10%, або в еквіваленті  4,7 млрд грн. 

На 01.07.2024 в банку свої депозити тримали понад 126 тис фізичних осіб, в середньому такі клієнти мають по 2 відкриті вклади у ПУМБ. 

Такі показники свідчать про виняткову довіру до ПУМБ українських громадян. Згідно з даними банку, 93% клієнтів фізичних осіб продовжують свої депозити у ПУМБ, що  є одним з найвищих в Україні показників пролонгації існуючих депозитних вкладів.

Крім того, заощадження, які клієнти перевели у МаніБокс – зручний сервіс для накопичень від ПУМБ з широким вибором категорій  автопоповнення та 5% річних на залишок коштів, також зросли за результатами 6 місяців 2024 року на 90%.

Бо ПУМБ – надійний банк для збереження Ваших заощаджень. 

Ваші гроші в безпеці та повертаються з відсотками. Дізнавайтеся деталі та обирайте свій депозит у ПУМБ тут.

Для довідки:

ПУМБ – один з найстійкіших банків України який вчасно виконує усі зобов’язання перед клієнтами та державою. Банк вже багато років входить у перелік системно важливих для країни банків за даними НБУ, що вчергове було підтверджено на початку цього року. З 2022 року по серпень 2024 року ПУМБ, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, виплатив понад 1,4 млрд грн українцям – вкладникам інших банків-банкротів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок