Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

4 учасники бойових дій навчаються на МВА завдяки підтримці ПУМБ стипендійної програми KSE Foundation
03 липня, середа
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ – стратегічний партнер стипендійної програми KSE Foundation. Завдяки інвестиціям банку в стипендійну програму, гранти на здобуття вищої освіти з 2018 року вже отримали більше 60 студентів KSE University, а ветерани війни і захисники навчаються на програмі MBA в KSE Graduate Business School.

Стипендійна програма для студентів KSE University і KSE Graduate Business School була започаткована KSE Foundation завдяки благодійникам. Її мета – зберігати та розвивати людський капітал, надати можливість здобувати якісну освіту міжнародного рівня попри війну. Серед стипендіатів програми: талановита молодь;  діти, які були вимушені залишити свій дім через війну; молодь, яка виїхала за кордон, але хоче повернутись до України; діти загиблих Воїнів; ветерани війни і діючі захисники та захисниці.

Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко впевнений, що ветеранам, які повертаються з війни до цивільного життя, і діючим захисникам потрібна допомога в створенні можливостей заново знайти себе, підвищити рівень конкурентоспроможності на ринку праці. Якісне навчання – це запорука як підвищення кваліфікації, так і засвоєння нової професії. Нам всім разом відновлювати економіку країни.

Серед ветеранів війни і захисників, які сьогодні навчаються на MBA, завдяки фінансовій підтримці ПУМБ:

  • Олександр Швед ще до війни започаткував власну справу, а зараз воює на Запорізькому напрямку у складі 141-ї окремої піхотної бригади та навчається на програмі MBA від KSE Graduate Business School.
    «Навчання, як і служба в армії, – це ще один виклик для мене та спосіб розвитку. Ми не знаємо, скільки часу ще триватиме війна. Не хочу опинитися в ситуації, коли після закінчення війни буду не потрібним на ринку праці. Хочеться розвивати свої знання і вміння, щоб бути корисним і впроваджувати зміни після війни».
    За словами Олександра, програма MBA надає йому не тільки нові знання, але й важливі управлінські навички, які він планує застосувати для відновлення країни після війни. Навчання онлайн дозволяє йому залишатися гнучким і реагувати на виклики, які постійно виникають на фронті.
     
  • Ярослав Драчук присвятив військовій службі шість років свого життя. Піти в армію він вирішив після загибелі батька у зоні проведення АТО. Згодом, повернувшись до цивільного життя, разом із військовою спільнотою масштабував бізнес, який зараз допомагає українським захисникам. Під його керівництвом працює близько 30 людей. Хлопець прагне розвивати існуючіі та запускати нові бізнес-проєкти і ефективніше працювати з людьми – саме для цього він долучився до програми MBA. 
    «Інвестуючи в людей, в їхній розвиток, ми інвестуємо в можливість змінювати хід подій – інвестиція ПУМБ в стипендійну програму і в мій власний грант на навчання саме про це. Кожна людина має свою ціну, і мова зараз зовсім не про гроші. Важливо, щоб у нас був якісний людський капітал. Коли ми будемо достатньо зрілими і суб'єктними, то матимемо можливість самостійно змінювати хід подій так, як це потрібно українській нації».
     
  • Дмитро Власенко зустрів велику війну у Бучанському районі Київської області, коли прокинувся від вибухів 24 лютого 2022 року. Тоді він вирішив приєднатися до Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Маючи юридичну освіту, Дмитро пройшов шлях від солдата до офіцера: спочатку був стрільцем, потім помічником командира батальйону.
    «Я вдячний ПУМБ за те, що вони  інвестували кошти в моє навчання. Це приклад високої соціальної відповідальності. У свою чергу, соціальна відповідальність – це дорога з “двостороннім рухом”, вона покладається також і на мене, причому в двократному розмірі. У чому моя відповідальність? Зробити цю інвестицію максимально ефективною. Спочатку здобути знання, а потім використати їх на користь Збройним Силам України, своєму народу, своєму суспільству і своїй державі. Це супермотивація, яка з'явилася в моєму житті завдяки можливості отримати цю освіту».
     
  • Артем Кисельов до 2014 року служив у Севастополі, був помічником командира ракетного катера «Прилуки». Після російського вторгнення не зрадив присязі і продовжив службу в Одесі, а в 2018 році звільнився з лав ЗСУ. Після початку повномасштабного вторгнення приєднався до Сил оборони України. Брав участь в обороні Києва, воював на Харківщині, Миколаївщині, Херсонщині. Зараз підрозділ, який очолює Артем, воює на Донбасі. Артем підполковник.
    «Навчання допомагає відволіктися від війни, довідатися щось нове. З'являється надія на майбутнє. Коли гинуть побратими, важко будувати плани на майбутнє. Нові знання і досвід допомагають рухатися вперед. Знання з операційного менеджменту, здобуті в KSE GBS, вже зараз використовую на військовій службі для скорочення зайвих процесів».

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок