Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ виступив преміум партнером Банківського форуму від Економічної правди
26 червня, середа
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

25 червня у Києві відбулась надважлива подія для банківського сектору України - перший за час великої війни «Банківський форум», який пройшов в форматі офлайн. Захід було організовано поважним українським виданням – «Економічна правда». Метою заходу було зібрати в одному місці банки, бізнес, їхніх клієнтів та представників влади для того, аби обговорити проблеми фінансової системи і разом знайти шляхи їх вирішення. Банк ПУМБ виступив преміум партнером заходу, а Голова Правління банку Сергій Черненко взяв участь у центральній події форуму, дискусійній панелі «Український банкінг на третій рік великої війни».

На заході учасниками порушувались питання податкових змін, ролі державних банків в підтримці економіки, фінансового моніторингу, пом'якшення регуляцій з боку Національного банку, низка інших важливих тем.

Центральною подією заходу стала дискусійна панель «Український банкінг на третій рік великої війни», у якій приймали участь представники державних фінансових установ, зокрема НБУ та очільники провідних українських банків. На панелі обговорили стан української банківської системи, а також кроки з боку держави, на які очікують вітчизняні банки для стабільного зростання фінансового сектору України.

Зокрема, Сергій Черненко розповів, що минулий рік був напрочуд вдалим для ПУМБ. Банк став одним із небагатьох, хто наростив кредитний портфель у 2023 році та показав рекордний прибуток у гривні. Також Голова Правління ПУМБ наголосив, що якість кредитів, наданих в останні роки зросла і цей фактор дозволив ПУМБ одному із перших повернутись до довоєнних політик кредитування.

Також у рамках форуму банками учасниками було підписано унікальний меморандум, про пільгове кредитування відновлення енергоінфраструктури України. Цей документ має на меті допомогти нашій країні стійко пройти важку зиму цього року.

Серед спікерів заходу також були: Голова Національного банку України Андрій Пишний, голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев, заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Драганчук, Заступниця директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Ольга Білай, а також топменеджери найбільших українських банків та фінансових установ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок