Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ виступив генеральним партнером ХХІІ Форуму Фінансових Директорів України
18 червня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

14 червня 2024 у Києві відбувся XXII щорічний Форум Фінансових Директорів України – Brave CFO Gathering. ПУМБ став генеральним партнером події, а Заступник голови правління банку Сергій Магдич виступив із доповіддю «Виклики та можливості для розвитку бізнесу під час війни».

Цьогоріч перший червневий захід у межах Форуму зібрав понад 300 топ-менеджерів українських та міжнародних компаній з усіх секторів економіки: промисловості, рітейлу, аграрного сектора, фармринку, IT-бізнесу тощо.

У рамках події Заступник голови правління ПУМБ Сергій Магдич розповів про перебудову економічного ландшафту, головні виклики та можливості для бізнесу під час війни, а також про гнучкість підходів з боку банківського сектору та фінустанов для підтримки бізнесу.

«Переважна частина банків зараз зрозуміла, що не потрібно чекати на перемогу, її потрібно наближати, потрібно жити, планувати, інвестувати, розвиватися. І тому такі майданчики, як Brave CFO Gathering, де провідні вітчизняні та зарубіжні топменеджери можуть обмінюватись досвідом та ідеями дуже важливі для стабільного розвитку української економіки» -прокоментував свою участь у заході Сергій Магдич.

Серед ключових пріоритетних напрямків CFO 2024 – прискорення цифрової трансформації, управління ризиками, бізнес-партнерство, фінансова гнучкість, стратегії зростання, комплаєнс та регулювання. Разом вони складають шість «факторів успіху СFO», які оговорювались під час першої події Ukrainian CFO Forum цього року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок