Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Payoneer у застосунку ПУМБ Online: отримуйте платежі з-за кордону без комісії банку
17 червня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Користуєтесь Payoneer для вирішення фінансових питань? Відтепер у застосунку ПУМБ Online можна переглядати доступний баланс, ділитися реквізитами та виводити кошти з акаунту Payoneer на власний рахунок у ПУМБ.

Сервіс доступний як поточним, так і новим клієнтам ПУМБ. Щоб отримати картку банка, достатньо завантажити застосунок ПУМБ, зареєструватися за допомогою Дії, паспорта або ID-картки та відкрити рахунок у банку. Після цього весь спектр фінансових послуг, включно з міжнародними переказами та платежами, стане доступним.

Як переказати кошти з Payoneer:

  • Зареєструйтесь чи увійдіть в наявний акаунт Payoneer в ПУМБ Online (розділ «Платежі» — «Міжнародні перекази»).
  • Оберіть баланс, з якого бажаєте переказати кошти, та натисніть «Вивести кошти», вкажіть суму переказу та оберіть ваш рахунок в ПУМБ для зарахування.
  • Перевірте введені дані, натисніть кнопку «Переказати» та введіть ОТР-пароль.

Особливості та переваги виведення коштів з акаунту Payoneer на рахунок в ПУМБ:

  • Мінімальна сума на виведення коштів — 10 USD/EUR.
  • Вивести кошти можливо в валютах USD та EUR.
  •  Комісія Payoneer складає 3% від суми.
  • Комісія ПУМБ відсутня.
  • В день можна здійснити максимум 5 виведень коштів обсягом не більше 5 000 USD/EUR.

_____________________________

Payoneer — це фінансово-технологічна компанія, яка надає малим і середнім підприємствам світу можливості здійснювати транзакції, вести бізнес і зростати на міжнародному рівні. Payoneer було засновано у 2005 році з вірою в те, що талант розподіляється рівномірно, а можливості — ні. Наша місія — допомогти підприємцям та бізнесам з усього світу стати частиною глобальної цифрової економіки, що стрімко зростає, і досягати в ній успіху. З моменту заснування ми створили глобальну фінансову інфраструктуру, яка усуває бар'єри та спрощує міжнародну торгівлю. Ми допомагаємо мільйонам малих та середніх підприємств, особливо на ринках, що розвиваються, доєднуватися до світової економіки, здійснювати платежі та отримувати кошти, керувати коштами в різних валютах та розвивати свій бізнес.

 

Послуги Payoneer надаються зі Сполучених Штатів (США) американською корпорацією Payoneer Inc. («Payoneer»). Доступність послуг Payoneer залежить від відповідності до вимог.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок