Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Lifesaving Merch поширює ідею безбар’єрності на ярмарках і благодійних подіях
06 червня, четвер
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За ініціативи ПУМБ проєкт «Ми однієї крові» продовжує щомісяця передавати сотні тисяч гривень на благодійність і просувати серед українців  свою місію. Патріотичний мерч усе частіше можна побачити на ярмарках і благодійних подіях, де його тепло зустрічають гості заходів. Вони купують благодійний одяг і тим самим розділяють місію проєкту, що покликаний підтримувати український бізнес, просувати донорство крові, безбар’єрність та допомагати пораненим військовим і цивільним у гарячих точках. Завдяки підтримці українців, ПУМБ перерахував благодійним фондам вже понад 8 млн грн і не планує зупинятися.

За останні місяці одяг Lifesaving Merch можна було зустріти на таких подіях:

  • концерт Сергія Жадана, де можна було придбати лінійку одягу, яку створили у партнерстві з поетом;
  • київська благодійна барахолка «Кураж», де проєкт вперше створив безбар’єрну зону і взяв собі за правило надалі робити тільки такі зони. Щоб кожен відвідувач міг отримати доступ до речей і познайомитися з ініціативою у зручному для себе форматі;
  • тату-фестиваль «Kyiv Tattoo Fest», де благодійний мерч знайшов нових прихильників і гості могли зробити собі татуювання з рядками з поезії Сергія Жадана;
  • маркет «Всі Свої», який підтримує мерч з початку його існування;
  • фестиваль «Вулична їжа», де з проєктом могли познайомитися сотні людей.

Головна мета подальшого розвитку ініціативи «Ми однієї крові» – створити середовище, де усі зможуть відчувати себе затишно і вільно. Проєкт прагне показати, що до безбар'єрності може крокувати кожен бізнес. Це не потребує надзусиль, лише нашої небайдужості та залученості.

Важливо, що нова лінійка одягу «Жити назустріч» забезпечує поранених адаптивними комплектами, де кожна замовлена річ дорівнює відшитій адаптивній. Так, ми передали 291 одиницю одягу БФ «КОЛО», які направили їх у евакуаційні потяги та шпиталі. Крім того, 50% від кожного замовлення мерчу різних колекцій ПУМБ перераховує громадським організаціям. У травні завдяки проєкту вдалося:

  • оплатити 3 доставки крові в гарячі точки для «ДонорUA»,
  • закупити 50 гемостатичних бинтів Quicklot Combat gauze та 8 тактичних ножиць XSHER для «Госпітальєрів»,
  • оплатити 80 турнікетів CAT для «Агентів крові».

Замовляйте одяг, що рятує життя, на сайті, шукайте його на місцевих фестивалях і ярмарках і пам’ятайте, що це не просто речі, а допомога тим, хто потребує цього найбільше. Носіть Lifesaving Merch з гордістю!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок