Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відкриваємо літній сезон вигоди – ловіть кешбеки на червень!
03 червня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Час виходити на тепле подвір’я, ловити вітамін D і насолоджуватися смаколиками з вигодою від:

  • Фора - Отримуйте 5% кешбеку, замовляючи товари від 150 грн в інтернет-магазині та в застосунку Фора. Розраховуйтеся онлайн або карткою кур’єру під час отримання адресної доставки.  
  • Foodboom – отримуйте 10% кешбеку за розрахунки карткою ПУМБ через LiqPay в інтернет-магазині FoodBoom. FoodBoom – це не просто черговий інтернет-магазин продуктів. Це ваш персональний гастрономічний гід.  
  • Spell - Отримайте 15% кешбеку від українського бренду шоколаду та солодощів Spell. Щоб отримати кешбек перейдіть на сайт Spell, оберіть те, що подобається та оплатіть замовлення карткою ПУМБ 
  • Sushi Master - отримуйте 5% кешбеку при замовленні суші, ролів та сетів на сайті sushi-master.ua, в застосунку та в ресторанах мережі за умови оплати картками ПУМБ. Кешбек не нараховується на покупки здійснені в ресторанах мережі в містах Луцьк, Кам'янець-Подільський, Черкаси, Хмельницький. 
  • MONOпіца- Отримуйте 5% кешбеку при замовленні на сайті monopizza.ua, в застосунку та в закладах мережі MONOпіца за умови оплати картками ПУМБ. MONOпіца - корисна піца на авторському тісті без дріжджів доступна в 7 містах України. 
  • SHABO - отримуйте 15% кешбеку за покупки на сайті SHABO. SHABO — сімейна виноробна компанія, один з найбільших виробників тихого та ігристого вина, бренді та коньяків України. НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я 
  • TOM - отримуйте 10% кешбеку за купівлю натуральної арахісової пасти, солоної карамелі та цукерок покупки на сайті maslotom.com з карткою ПУМБ.  

Переодягайтесь в літо з кешбеком від: 

  • Авіація Галичини - отримуйте 5% кешбеку на одяг від Авіації Галичини. Щоб отримати кешбек розраховуйтеся картками ПУМБ на сайті на суму понад 1000 грн. 
  • Kachorovska - отримуйте 6% кешбеку за купівлю з карткою ПУМБ модного українського взуття. Важливо: кешбек нараховується лише на онлайн-замовлення. 
  • DUNA - отримуйте кешбек 5% на всі покупки в мережі магазинів DUNA та в офіційному інтернет-магазині duna.ua. Широкий асортимент білизни, піжам, футболок, шкарпеток та колготок.  
  • Bugattі - отримуйте 5% кешбеку за купівлю одягу і аксесуарів в магазинах або на сайті bugatti.com.ua. Зауважте, кешбек нараховується за всі онлайн-купівлі та за покупки в магазинах за такими адресами: ·м. Київ, проспект Степана Бандери, 36, ТРЦ Blockbuster Mall ·м. Київ, пл. Спортивна, 1-А, ТРК Гулівер м. Київ, вул. Берковецька, 6Д, ТРК Lavina Mall ·м. Львів, вул. Кульпарківська, 226 А, ТЦ Victoria Gardens ·м. Львів, вул. М. Грушевського, 14/2 ·м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1, ТРЦ ПортCity м. Вінниця, вул. 600-річчя, 17Е, ТРЦ Мегамолл 
  • Argo - отримуйте 7% кешбеку за купівлю одягу та аксесуарів на сайті argo.com.ua. ARGO – інтернет-магазин найвідоміших світових брендів одягу та аксесуарів, серед яких: Benetton, Pinko, Parfois, Piazza Italia, Desigual, OVS, LiuJo, Mango та багато інших. 

Делегуйте рутину і вривайтесь у драйвове літо з партнерським кешбеком:

  • МINK - 10% кешбеку. Замовляйте послуги онлайн-хімчистки MINK на сайті та розраховуйтесь картками ПУМБ. Курʼєр безкоштовно приїде до вас, забере брудні речі та привезе вже чистенькими. Також безкоштовно. 
  • Concert.ua - отримуйте 3% кешбеку, розраховуючись карткою ПУМБ, на сайті Concert.ua: квитки на концерти, в театр, на стендап і сімейні події.  

Купуйте все для активного (і не тільки) відпочинку з друзями та всією родиною:

  • F.ua - отримуйте 3% кешбеку за купівлі на сайті www.f.ua з карткою ПУМБ. Тут можна придбати ноутбуки, аудіо- або фототехніку, товари для дітей, тварин, туризму,а також косметику, одяг та аксесуари. Зауважте, кешбек діє лише за умови купівлі на сайті та оплати онлайн. 
  • MOYO - отримуйте 3% кешбеку при купівлі товарів на MOYO.ua або в магазинах мережі та оплаті карткою ПУМБ. MOYO - українська мережа надійної техніки. Якщо купуватимете техніку Apple, кешбек становитиме 1%. 
  • Будинок іграшок - отримуйте 5% кешбеку на покупку іграшок на сайті bi.ua на суму від 1200 грн, оплачуйте карткою ПУМБ. Будинок іграшок – мережа магазинів іграшок для дітей і дорослих, один з лідерів на ринку дитячих товарів в Україні. 

Для любителів провести час з користю теж маємо пропозиції: 

  • Hillel IT School -  кешбек 8% при купівлі будь якого курсу з карткою ПУМБ.  
  • Readeat.com.ua - отримайте 11% кешбек на купівлі книжок на сайті Readeat.com на будь-яку суму. Розрахуйтеся карткою ПУМБ, щоб отримати кешбек. Безкоштовна доставка по Україні від 500 грн. Зверніть увагу: кешбек нараховується за купівлю книжок тільки на сайті Readeat.com
  • КнигоЛенд - отримайте кешбек 5% при будь-якій купівлі в книгарнях «КнигоЛенд» чи на сайті. Понад 30 000 книг та товарів: бестселери, новинки художньої літератури та нон-фікшену, книжки для підлітків та дітлахів.. 

І ще багато партнерів, які стануть у нагоді, чекають на вас у розділі БІЛЬШЕ в ПУМБ онлайн

Тільки тсс.. В Крамницях кешбеків поповнення! 

Не упустіть вигоду, купуючи в інтернеті:

Аврора Мультимаркет, Аптека АНЦ, Гранд Інструмент, КофейОК, Теплорадість, Вюрт, Linza.com.ua, Люксоптика, Skay, Camotec, Sister's Aroma, eStore.ua.. 

Всього більше 40 партнерів у Крамницях кешбеків! Шукайте пропозиції у розділі БІЛЬШЕ в ПУМБ онлайн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок