Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Довіра клієнтів: українці розмістили рекордні 20 мільярдів гривень на депозитах у ПУМБ
10 травня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У квітні 2024 ПУМБ здобув новий рекорд - розмір  депозитного портфелю в гривні досяг позначки у 20 мільярдів гривень. Також, згідно з даними НБУ станом на 1 квітня 2024 року,  ПУМБ увійшов до ТОП-3 банків України за розміром строкового депозитного портфелю клієнтів-фізичних осіб у гривні.

Такі показники свідчить про виняткову довіру до ПУМБ, як простих громадян, так і вітчизняного бізнесу, а також про стабільність банка, його надійність та стратегічний підхід до управління фінансами. Більше того, 93% клієнтів-фізичних осіб продовжують свої депозити у ПУМБ, що є одним з найвищих в Україні показників пролонгації існуючих депозитних вкладів.

«ПУМБ завжди пропонує цікаві для клієнтів продукти, які приносять їм максимальну дохідність. Наразі, найбільшим попитом користуються строкові депозити з найбільшою ставкою, такі як «Дохідний»  із дохідністю до 15% річних та акційний депозит "15 ПРО МАКС". Серед переваг акційного депозиту -  до 15% річних, строк дії депозиту - 3 місяці та можливість прийняти участь у розіграші одного з 15 щедрих заохочень по 15 тис. грн кожен»,  - коментує Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ

ПУМБ – один з найстійкіших банків України який вчасно виконує усі зобов’язання перед клієнтами та державою. Банк вже багато років входить у перелік системно важливих для країни банків за даними НБУ, що вчергове було підтверджено на початку цього року. З початку війни по березень 2024 року ПУМБ, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, виплатив понад 1,4 млрд грн українцям – вкладникам інших банків-банкротів.

ПУМБ постійно допомагає країні та армії. З моменту повномасштабного вторгнення банк перерахував до державного бюджету понад  7,5 млрд грн, увійшовши до ТОП-5 найбільших платників податків у банківському секторі. Витрати ПУМБ на допомогу силам безпеки та оборони, волонтерські проєкти, допомогу постраждалим від війни та інші соціальні ініціативи склали понад 530 млн грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок