Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Дроп «Жити назустріч»: як нова колекція проєкту «Ми однієї крові» підтримує поранених військових і наближає країну до безбар’єрності
07 травня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

16 квітня соціальний проєкт «Ми однієї крові», створений за ініціативи банку ПУМБ, взяв новий важливий напрям. Тепер колекції Lifesaving Merch поповнилися дропом «Жити назустріч». Це особливий одяг з рядками поезії Сергія Жадана, покликаний створювати рівні можливості, розвивати повноцінну інклюзію в Україні і допомагати нашим захисникам та захисницям.

Проєкт «Ми однієї крові» неспинно масштабується, збільшує вплив на суспільство, збирає навколо себе свідомих та небайдужих людей, організації, бізнеси. Дроп «Жити назустріч» має дві лінійки виробів: адаптивний одяг для поранених військових та одяг для кожного, кому відгукується місія проєкту. Це той випадок, коли внесок кожної людини має велике значення. Адже за кожну замовлену одиницю Lifesaving Merch передає адаптивний одяг для поранених в евакуаційні потяги та шпиталі. Таким чином, 1 сорочка = 1 адаптивний літній костюм; 1 худі = 1 адаптивний худі або штани; 1 футболка = 1 адаптивна толстовка або штани для захисників та захисниць.

Координацію доставлення адаптивного одягу взяла на себе керівниця проєкту з евакуації поранених благодійного фонду «Коло» Ірина Солошенко. Така співпраця є надважливою, адже це дозволяє доставляти речі у шпиталі та евакуаційні потяги швидко та напряму – тим, хто потребує підтримки тут і зараз.

Ініціатива зі створення адаптивного одягу стартував  в квітні, але завдяки залученості українців менше ніж за місяць Lifesaving Merch замовив 291 одиницю адаптивного одягу, щоб передати його пораненим у евакуаційні потяги та шпиталі. Також за квітень діяльність проєкту «Ми однієї крові» допомогла зібрати 360 000 грн для потреб громадських організацій, які опікуються пораненими. Ці кошти дозволили закупити 50 турнікетів CAT та 70 оклюзійних наліпок для «Агентів крові», придбати бездротовий УЗД сканер - C5L для «Госпітальєрів» і покрити витрати на 2 поїздки «ДонорUA» для доставки компонентів крові у гарячі точки.

Для усіх, хто замовляє одяг з дропу «Жити назустріч», це стають не просто речі, а власні кроки до безбар’єрності. Не худі, не футболка, не сорочка, а можливості для кожного українця сказати «мені не байдуже». Нагода допомогти та підтримати, щоб зробити наше суспільство по-справжньому рівним.

Долучайтеся до тих, хто творить зміни. Приєднуйтесь до ініціативи, аби поранені військові відчули підтримку на етапі їхнього відновлення. Замовляйте річ для себе – а Lifesaving Merch передасть адаптивний комплект у шпиталь чи евакуаційний потяг.

Пам’ятаймо, що з кожним новим замовленням ми наближаємо країну до повноцінної інклюзії. Це не оновлення гардеробу – це оновлення нашої країни, спільний крок до безбар’єрності.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок