Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Шановні клієнти!
15 квітня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти!

Під час ранкової ракетної атаки рф на м. Слов’янськ 15.04.2024 постраждало відділення ПУМБ за адресою: вулиця Свободи, 6. Під час обстрілу у приміщенні банку нікого не було -  постраждалих у нашому відділенні немає.

Наразі, відділення зачинено. Найближче працююче відділення ПУМБ знаходиться у м. Краматорськ. Про відновлення роботи відділення у м. Слов’янск буде проінформовано додатково, слідкуйте за нашими повідомленнями.

Нагадуємо клієнтам і партнерам банку щодо дотримання безпекових заходів. Будь ласка, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та, за необхідності, віддавайте перевагу онлайн платежам за допомогою додатків ПУМБ Online, ПУМБ Business або PayHub.

Працюємо та наближаємо Перемогу!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок