Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Лідери думок об'єднуються: успішні колаборації із соціальним проєктом «Ми однієї крові»
08 квітня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Соціальний проєкт «Ми однієї крові», створений за ініціативи банку ПУМБ, продовжує об'єднувати навколо себе свідомий бізнес і нестримних креативників, активних громадян та прихильних іноземців, щоб врятувати якомога більше життів поранених військових та цивільних. Дехто з них настільки надихається його ідеєю, що стає частиною проєкту і його підтримкою – це й українські митці, і блогери, й інші відомі українці.

Хочемо поділитися з вами цікавими історіями наших співпраць та познайомити з креативними обличчями нашого проєкту, завдяки яким за майже два роки вдалося передати 7,3 млн грн громадським організаціям «Госпітальєри», «ДонорUA» та «Агенти крові», врятувати понад 100 тисяч життів.

Постійною підтримкою проєкту «Ми однієї крові» є письменник, поет і волонтер Сергій Жадан та художниця і тату-майстриня Марія Федорівна. Саме фрази з віршів Сергія Жадана стали головним лейтмотивом останньої лімітованої колекції одягу, а Марія Федорівна перетворила їх на ілюстрації в мінімалістичному стилі. Ознайомитися детально із цією колекцією можна тут.

Тривалу історію співпраці проєкт «Ми однієї крові» має з Благодійним фондом Сергія Притули. У межах цієї колаборації було створено дві футболки з унікальним дизайном ілюстратора Олександра Шатохіна – «Пташки полетіли» та «Цей день настане». Цей благодійний дроп уперше був презентований на Всеукраїнському форумі тактичної медицини рік тому, а наразі вже повністю реалізований.

Також соціальний проєкт підтримали українські тревел-блогери – вони долучилися до культурної активації «Подорожі Україною» та перевірили в подорожах речі мерчу. Так, тревел-блогерка Світлана Юсупова ознайомила зі знаменитим меандром та оглядовими майданчиками Дністра в Заліщиках Тернопільської області, звідки можна зустріти найкрасивіший схід та захід сонця. А одне з маловідомих місць на Житомирщині показала блогерка Юлія Беркута, яка відвідала гранітний кар’єр «Високий Камінь» в селі Новогородецьке.

Тож наш патріотичний мерч продовжує відкривати для всіх нашу неповторну країну, її красу та велич! Завдяки кожному українцю проєкт «Ми однієї крові» й надалі перераховує 50 % вартості замовлень на доставку компонентів крові в гарячі точки, придбання засобів такмеду для захисників і обладнання для парамедиків. Наприклад, у березні проєкт вже передав наступні 300 000 грн громадським організаціям «Госпітальєри», «ДонорUA» та «Агенти крові». На ці кошти було придбано 350 гемостатичних бинтів, 87 турнікетів САТ та профінансовано дві поїздки для перевезення крові.

Кожного разу проєкт збагачується новими колабораціями і збирає дедалі більше прихильників. За час існування ініціативи Lifesaving Merch об’єднав 35 партнерів та 46 лідерів думок. З такою підтримкою мерч став не просто одягом, а маніфестом – можливістю заявити: «Ми однієї крові». Пишаємося, що маємо таку аудиторію і дякуємо кожному, хто замовляє мерч та говорить про нього.

Долучайтеся до проєкту, щоб допомагати рятувати життя, на lifesavingmerch.com.ua, у соціальних мережах проєкту або офлайн у київському ЦУМі та UAMade.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок