Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Соціальна ініціатива ПУМБ з подвоєння виплат єВідновлення
27 грудня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Людмила з Ірпеня стала шостою переможницею соціальної ініціативи ПУМБ. Згідно з умовами програми, Людмила, додатково до допомоги єВідновлення,  отримає від банку подвоєння грошової допомоги на власну дебетову картку. Банк сплачує усі податки під час отримання фінансової допомоги, тож всі кошти можна буде витратити на відновлення житла і щасливого сімейного життя.

Домівку Людмили та її рідних, було зруйновано у березні 2022 року: «Я навіть точної дати коли поцілило у будинок не знаю. Коли окупували Ірпінь, ми спочатку ховались у підвалі. Потім, через десять днів, наважились та поїхали з міста. Було дуже страшно, постійні обстріли, вибухи. Ми не знали чи доїдемо живими, але залишатись було ще страшніше. Тож, забрали найнеобхідніше та полишили будинок. Повернулись лише тоді, коли місто звільнили, зачистили та дозволили повертатися до будинків».

В будинку вибуховою хвилею було зруйновано дах, вибито двері та вікна. Також, було пошкоджено одну зі стін: «В нас немає іншого житла. Тож, коли повернулись додому, одразу ж почали робити ремонт. Ще до зими 2022 року зуміли вставити вікна та двері».

Дізнавшись про державну допомогу єВідновлення, Людмила одразу ж подала заявку, обравши ПУМБ: «Вже 5 років я є клієнткою ПУМБ, мені все подобається. Я декілька разів брала кредити у банку – ніколи не було жодних проблем. Ввічливі співробітники, комфортний сервіс. Я не вагалась який банк обрати - подала заявку на компенсацію від держави і одразу вибрала ПУМБ для отримання виплат. Про подвоєння виплат я навіть не знала».

Гроші, отримані від держави за програмою єВідновлення, Людмила витратила на продовження ремонту будинку: «Відремонтували дах, закріпили стіну, але на щось більше грошей не вистачило. Тож, подвоєння коштів від ПУМБ нам дуже допомогло. Цю зиму вже зустрічатимемо у теплому житлі та без боргів. Що мені подобається у програмі від банку -  можливість витрачати кошти на будь-які потреби, без жодних обмежень»

Соціальна ініціатива ПУМБ з подвоєння виплат державної допомоги єВідновлення триватиме до 14.06.2024 включно. Максимальний розмір подвоєння – до 200 тис. грн. Вибір переможця здійснюється за допомогою сервісу www.random.org.

Для участі у програмі достатньо подати заяву на отримання грошової допомоги за програмою єВідновлення у застосунку Дія та обрати варіант отримання виплат на картку від ПУМБ. 

Детальніше ознайомитися з ініціативою можна за посиланням. Детальніше про умови картки єВідновлення від ПУМБ – за лінком.

Разом ми сила! 💪💙🇺🇦

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок