Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Виплати від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у ПУМБ за заявами в Дії
03 жовтня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Задля комфорту клієнтів, які планують отримувати виплати від ФГВФО, банк долучається до нового сервісу у Дії – «Повернення вкладів». Для отримання виплат, достатньо подати заявку в послузі «Повернення вкладів» у застосунку Дія та обрати для зарахування рахунок єПідтримка від ПУМБ. Нові клієнти банку також можуть отримати виплати від ФГВФО за допомогою Дії. Усе, що необхідно зробити –  встановити на смартфон додаток ПУМБ Online, зареєструватися за допомогою цифрових документів, відкрити рахунок єПідтримка та подати заявку у застосунку Дія.

Окрім цього, отримати виплати від ФГВФО можна залишивши заявку у додатку ПУМБ Online. Для отримання виплат клієнтам банка необхідно зробити декілька простих кроків: 

  • Відкрити додаток ПУМБ Online (якщо додаток ще не встановлено – завантажити та зареєструватися за допомогою цифрових документів)
  • Знайти розділ «Більше» - натиснути «Фонд гарантування вкладів»
  • Подати заявку на повернення коштів та чекати на відповідь протягом 3-х робочих днів

«Отримання виплат від ФГВФО онлайн - дуже важливе і потрібне рішення. Адже в умовах війни для багатьох вкладників відвідування відділень банків є небезпечним, а часом і просто неможливим. ПУМБ соціально відповідальний банк, який з турботою ставиться до своїх клієнтів і постійно пропонує клієнтам нові та зручні для них сервіси», – прокоментував Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ.

ПУМБ є надійним банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. З 2015 року ПУМБ здійснив виплат на суму понад 6 млрд грн.  Навіть у війну банк продовжує виплати вчасно, зручно для клієнтів та без затримок – загалом, за 12 місяців 2022 року було виплачено понад 715 млн грн.

Також, нагадуємо, що ПУМБ приєднався до проєкту єВідновлення - державної програми грошової допомоги на ремонт  пошкодженого внаслідок бойових дій житло. Усі клієнти, які відкриють карту єВідновлення від ПУМБ отримають бонус у розмірі 500 грн та кешбек 2% за товари для будівництва та ремонту. Крім цього, банк ініціював соціальний проект з підтримки клієнтів -  щомісяця протягом року один з клієнтів банку, який відкриє картку єВідновлення у застосунку ПУМБ Online та отримає на неї виплату від держави, зможе отримати на власний дебетовий рахунок в ПУМБ таку саму суму від банку. Важливо, що банк сплачує всі податки під час отримання фінансової допомоги від банку, тож всі кошти можна витратити на відновлення житла і щасливого сімейного життя.  

_________________________________________________________________________

ПУМБ – ровесник незалежної України. За цей час банк жодного разу не скасував виплати депозитів чи будь-які інші виплати. ПУМБ має найвищий (оцінка «5») рейтинг надійності депозитів, за даними даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг». Згідно з даними НБУ, за підсумками першого півріччя 2023 року, ПУМБ очолив рейтинг українських банків за приростом строкових депозитів фізичних осіб. Це ознака надійної та стабільної роботи банка. Також, про довіру до банка говорить і те, що 86% клієнтів, попри війну, перерозміщують свої депозити в ПУМБ.

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний та людяний. Усе завжди під рукою у смартфоні. У застосунку Дія можна отримати онлайн-доступ до 14 своїх цифрових документів та 28 сервісів.  Зокрема, через Дію українці купують військові облігації, подають повідомлення про пошкоджене майно та заяви про отримання грошової допомоги на ремонт житла за програмою єВідновлення, замовляють витяги про місце проживання та несудимість, надсилають копії документів за лічені секунди, підписують Дія.Підписом.

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок