Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав нагороду STP Award за високу якість платежів
12 вересня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ отримав нагороду STP Award від Commerzbank AG (Frankfurt, Germany), одного з найбільших банків Німеччини та ТОП-50 світових банків за розмірами активів, за найвищий рівень STP обробки комерційних та міжбанківських платежів у 2022 році.

Нагорода STP Award (Straight-Through Processing Award)  щороку вручається міжнародним банківським установам – партнерам Сommerzbank AG, які показали найкращу якісь проведення міжнародних розрахунків, а також відповідність платіжних документів Міжнародним банківським стандартам.

Нагорода від Commerzbank AG  є свідченням відмінної якості обробки платежів, високих стандартів роботи, які дозволяють автоматично та швидко обробляти запити клієнтів та професіоналізму співробітників ПУМБ. Клієнти банка отримують SWIFT перекази на високому міжнародному рівні з мінімумом комісій та без ручного втручання.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок