Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ продовжив дію всіх карток банку до 31.08.2023
01 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ продовжив дію всіх карток банку, термін яких завершився або сплине протягом найближчих місяців. Картки (дебетові та кредитні) будуть активними до 31 серпня  2023 року. У разі закінчення терміну дії, картки ПУМБ продовжать працювати як для оплати покупок та послуг, так і для отримання готівки. Також, буде доступною оплата через електронний гаманець GPay або Apple Pay за допомогою смартфону. Можливі обмеження на операції, які вимагають введення терміну дії картки. Наприклад, під час оплати в мережі Інтернет.

Продовження дії карток відбувається в автоматичному режимі.

Якщо ж клієнт ПУМБ все ж таки потребує перевипуску карти, то зробити це можна наступними способами:

  •  у ПУМБ Online замовити віртуальну карту;*
  • у ПУМБ Оnline замовити нову картку та отримати у найближчому відділенні Нової Пошти або поштоматі (вартість та строк доставки дебетових карток ПУМБ  регулюються поштовим оператором);*
  • у найближчому працюючому відділенні банку оформити нову картку.

ПУМБ продовжує виконувати усі взяті на себе зобов'язання. В тому числі і як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - за 12 місяців 2022 року, ПУМБ виплатив понад 715 млн грн. Загалом, з 2015 року банк, як агент ФГВФО, здійснив виплат на суму понад 6 млрд грн. Загалом, 86% клієнтів, попри війну, перерозміщують свої депозити в банку. За даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», ПУМБ має найвищий (оцінка «5») рейтинг надійності депозитів. ПУМБ є системно важливим банком та є банком, який уповноважений на зберігання готівки НБУ. Всі показники ліквідності ПУМБ вище нормативних значень, встановлених НБУ.

 

* Сервіс доступний лише для дебетових карток

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок