Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про зміни в складі Правління
26 квітня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Себастіан Рубай, заступник голови Правління ПУМБ, відповідальний за роздрібний бізнес, ухвалив рішення про вихід зі складу Правління банку. Наглядова рада ПУМБ підтримала рішення Себастіана Рубая щодо припинення його повноважень.

Правління ПУМБ щиро вдячне Себастіану Рубаю за значний внесок у розвиток роздрібного бізнесу банку. Себастіан довгий час був членом команди банку: спочатку на посаді Голови Правління банку «Ренесанс Капітал», далі  ̵  як заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу ПУМБ. Під його керівництвом роздрібний бізнес успішно проходив кризові періоди та запроваджував Agile-трансформацію. Навіть попри війну у 2022 році ПУМБ відзначили одразу у кількох номінаціях щорічної премії FinAwards 2022. Себастіан Рубай посів перше місце у номінації «Керівник роздрібного бізнесу». Також експерти ринку високо оцінили умови дебетової картки «всеКАРТА»  ̵ комфорт та зручність користування карткою принесли банку срібло у категорії «Найкраща платіжна картка». Крім того, у 2022 році ПУМБ став переможцем чотирьох  тематичних рейтингів щорічної премії Financial Club Awards, отримавши першість у категоріях «Ощадний вклад», «Кредит готівкою», «Кредитні картки» та «Зарплатні проєкти».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок