Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

З 24 березня 2023 Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочинає виплати коштів вкладникам АТ «АЙБОКС БАНК»
24 березня 2023

Фонд гарантування вкладів з 24 березня 2023 розпочинає виплату відшкодування вкладникам АТ «АЙБОКС БАНК» за всіма вкладами, незалежно від строку їх дії. На АТ «АЙБОКС БАНК» також поширюються норми законодавства щодо стовідсоткових гарантій, як введено на час дії воєнного стану та 3-х місяців після його завершення, тому вкладники банку отримають свої вклади у повному розмірі.

Отримати відшкодування через АТ «ПУМБ» Ви можете в один із способів:

• подати заявку у мобільному застосунку ПУМБ Оnline (розділ «Більше», кнопка «Фонд гарантування вкладів»).

Обробка заявок може тривати від 1 до 3 днів (на це впливає день подачі заявки – вихідний/робочий день, робочий/неробочий час Банку), зазвичай оброблюємо швидше;

• звернутись у найближче відділення ПУМБ (при собі потрібно мати оригінали паспорту та ІПН). Здійснення виплат може займати до 10-15 хвилин.

Довідкова інформація за номерами:

• «Гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 0 800 105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), +38 (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  •  інформаційно-консультаційного центру Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: +38 (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • АТ «АЙБОКС БАНК»: 0 800 500-178, +38 (044) 277-13-36.

Новини банку

arrow