Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – переможець Ukrainian Fintech Awards 2023 в 3-х номінаціях
17 березня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ став переможцем щорічної професійної премії Ukrainian Fintech Awards 2023 в 3-х номінаціях – Best corporate banking digitalization, Best finance ESG initiative і Fintech marketing campaign of the year. Ринкові експерти відмітили, що банк проявив лідерство у напрямку цифровізації корпоративного банкінгу в 2022 році. Банк визнаний як компанія, яка розвивається у напрямку ESG та має вагомі досягнення в розвитку соціально-відповідального ведення бізнесу та благодійності, має найкращу соціально значущу маркетингову кампанію 2022 року в фінтех-секторі.

«Пишаємось, що всі наші багаторічні зусилля та інвестиції, спрямовані на розвиток і вдосконалення цифрових сервісів, функціоналу мобільного та інтернет-банкінгу ПУМБ Digital Business були так високо відзначені на ринку. З самого початку нашою метою було вийти за межі традиційного розуміння банкінгу. Ми прагнули створити додаткову цінність для підприємців при виборі ПУМБ, надавши широкий спектр дистанційних послуг та сервісів в одному просторі. Сьогодні ми розуміємо, що це більше не про вимогу часу, а радше про необхідність. Нас обирає більше 100 тис. бізнес-клієнтів, і у такий спосіб ми також турбуємось про їх безпеку, дозволяючи бути мобільними та дистанційно вирішувати максимум своїх фінансових питань. Банк не збирається спинятися на досягнутому. Поточний рік також буде сповнений цифрових новинок, здатних ще більше полегшити ведення бізнесу», – коментує Олена Рудик, директорка департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ.

«Вдячні за визнання соціальної ініціативи банку «Ми однієї крові». Вона об’єднала нашу команду, партнерів, клієнтів, друзів під час війни. Це можливість для всіх нас підтримати українську економіку і арт, допомогти захисникам і пораненим, висловити власну позицію і говорити про Україну та українців з гордістю. Широкомасштабний партнерський проєкт став багатогранним завдяки і всупереч викликам війни. Сьогодні в проєкті 6 партнерів, 6 виробників, 5 ілюстраторів, 2 громадські організації, понад 8000 учасників і 800 донорів. За допомогою патріотичного благодійного мерчу зібрано понад 3 мільйони грн, які конвертовані у 37 доставок крові в гарячі точки і понад 1400 кровоспинних засобів. А це тисячі врятованих життів. Наша ініціатива ще раз довела, що разом українці – непереможні!», – підкреслює директорка з маркетингу ПУМБ Ксенія Сікорська.

Загалом під час церемонії нагородження Ukrainian Fintech Awards за суттєвий внесок у розвиток української фінтех-екосистеми у 2023 році були вручені нагороди у 33 номінаціях.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок