Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ виділив 1 мільйон гривень на облаштування укриттів в школах Бучанського району
16 березня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Під час окупації частини Київщини було зруйновано понад півтори тисячі будівель. Серед них – школи, учні яких не змогли повернутись в свої класи до очного навчання. Але школи України щодня стають безпечнішими – Благодійний фонд KSE Foundation завершив ремонт вже 19 укриттів у навчальних закладах. А завдяки підтримці команди банку ПУМБ незабаром надійні укриття отримають ще два освітні заклади.

ПУМБ виділив 1 мільйон гривень для захисту понад тисячі школярів академічних ліцеїв Бучанського району Київщини: Дмитрівського та Бузівського. Обидва освітні заклади постраждали під час окупації ворогом.

Весною 2022 року під час бойових дій було зруйновано 80% Бузівського академічного ліцею. Сьогодні у школі місцева влада проводить ремонтні роботи, а KSE Foundation завдяки ПУМБ облаштує надійне укриття. Плануються роботи, щоб уже наприкінці весни ліцей було повністю відновлено і з вересня діти почали офлайн-навчання.

Робота над комфортним укриттям для Дмитрівського ліцею теж стартує вже найближчим часом. У навчальному закладі було розграбовано техніку, вибито шибки й двері – через руйнування школярі досі не змогли повернутись до повноцінного навчання, а місцева регбійна команда до тренувань. Сьогодні його учні вимушені вчитись у місцевому Будинку культури, чиє приміщення надто тісне для якісних занять. Із 26 класів ліцею одночасно навчатись можуть лише 8, інші ж вимушені чекати своєї черги – заняття побудовані за принципом ротації онлайн та офлайн уроків для груп дітей.

Беріть участь у програмі «Безпечна освіта» та зробіть школу своєї дитини безпечнішою. Подати заявку на облаштування укриття можна, заповнивши форму за посиланням: https://saveeducation.kse.ua . На цій же сторінці можна зробити благодійний внесок для покращення безпеки шкіл України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок