Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ продовжив дію платіжних карток банку до кінця травня 2023 року
01 березня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ, турбуючись про комфорт та безпеку клієнтів, продовжив дію всіх платіжних карток (дебетових та кредитних) банку до 31.05.2023 року. У разі закінчення терміну дії, картки ПУМБ продовжать працювати як для оплати покупок та послуг, так і для отримання готівки. Також, буде доступною оплата через смартфон, використовуючи електронний гаманець GPay або Apple Pay. Можливі обмеження на операції, які вимагають введення терміну дії картки. Наприклад, під час оплати в мережі Інтернет. Продовження дії карток відбувається в автоматичному режимі. 

Якщо ж клієнт ПУМБ все ж таки потребує перевипуску карти, то зробити це можна наступними способами:

  • у ПУМБ Online замовити віртуальну карту*
  • у ПУМБ Оnline замовити нову картку та отримати у найближчому відділенні Нової Пошти або поштоматі (вартість та строк доставки дебетових карток ПУМБ  регулюються поштовим оператором)*
  • у найближчому працюючому відділенні банку оформити нову картку.

Попри війну, ПУМБ продовжує виконувати усі взяті на себе зобов'язання.  В тому числі і як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Так, за 12 місяців 2022 року ПУМБ виплатив понад 715 млн українцям–вкладникам інших банків-банкротів. Надійність банківських вкладів ПУМБ у лютому 2023 року було в черговий раз підтверджено незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» на рівні «5» (найвища надійність). З результатами 2022 року, 83% клієнтів-фізосіб банку продовжили свої депозити.

* Сервіс доступний лише для дебетових карток

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок