Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

4 мільйони гривень від ПУМБ для освіти під час війни
10 березня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ продовжує підтримувати Київську школу економіки. Банк інвестував 4 мільйони гривень у якісну вищу освіту попри війну.

ПУМБ залишається стабільним банком в умовах постійних економічних викликів воєнного часу, тож для команди Київської школи економіки є не лише багаторічним стратегічним партнером, але й прикладом ефективного управління. Інституційна підтримка від ПУМБ дозволить KSE і надалі готувати професіоналів, що спроможні втілювати якісні зміни і відновлювати Україну після перемоги.

На початку повномасштабного вторгнення Київська школа економіки разом із своїми стратегічними партнерами прийняла рішення не призупиняти освітній розвиток. Підтримка від ПУМБ дозволила продовжити стипендійну програму та надати знижки на навчання студентам із винятковими здібностями і високими академічними досягненнями.

«Знижка на навчання — це результат щоденної роботи. Так, це вимагає неабияких зусиль, але результат того вартий і є стимулом виходити за межі власних можливостей. Знижка допомогла зменшити фінансове навантаження на моїх батьків. Вони завжди підтримували мене, у тому числі у виборі університету, і тепер я маю можливість віддячити їм», — розповідає студентка першого курсу Київської школи економіки Софія Мазепа.

Маргарита Нечитайло, студентка першого курсу Київської школи економіки, наголошує: «Наразі я дуже сильно заряджена на успіх у навчанні, а знижка є додатковим поштовхом до його досягнення. Також це дійсно велике полегшення в грошовому питанні, адже оплата за навчання становить велику частину бюджету моєї родини».

Сьогодні у KSE працює 28 найкращих викладачів, які навчають 400 талановитих студентів — усе завдяки постійній підтримці партнерів, які допомагають боротись за право українців на якісну освіту навіть у війну.

Ми пишаємося нашим партнерством з Київською школою економіки і разом продовжуємо розвиток попри війну.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок