Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Ініціатива «Ми однієї крові»: понад 3 мільйони на порятунок життів
07 березня 2023

Соціальний проєкт «Ми однієї крові», створений за ініціативи ПУМБ, є потужною співпрацею громадських організацій «ДонорUA» та «Агенти крові», логістичної компанії «Нова пошта», 6 відомих українських брендів та 5 ілюстраторів. Благодійний патріотичний мерч підтримує український бізнес і допомагає збирати кошти для забезпечення військових засобами тактичної медицини та доставки донорської крові в гарячі точки.

Лютий, який назавжди залишиться в нашій свідомості місяцем важких спогадів, та й загалом усю складну для нашої країни зиму, українці пережили з гідністю, силою та невгамовною жагою допомагати. Так, соціальній ініціативі «Ми однієї крові» в лютому вдалося зібрати 300 тисяч гривень завдяки небайдужим співвітчизникам, котрі продовжили активно замовляти благодійний мерч. Зібрана проєктом сума була перерахована громадським організаціям «ДонорUA» та «Агенти крові». Кошти спрямовано на закупівлю:

• 3 вузлових турнікетів;
  • 300 назофарингеальних трубок;
  • та 3 доставок крові в гарячі точки.

Загалом за час існування проєкту зібрані 3 100 000 грн було перераховано на 37 доставок крові в гарячі точки, а одна така поїздка рятує майже 1000 життів. Окрім того, виручені кошти було спрямовано на придбання (окрім зазначеного вище):

• 2 морозильників низькотемпературних ULV-200b для зберігання компонентів крові;
  • 240 кровоспинних бинтів;
  • 253 оклюзійних наліпок;
  • 350 кровоспинних джгутів-турнікетів;
  • 275 компресійних бандажів;
  • 20 внутрішньокісткових доступів NIO.

Оскільки своїм завданням @lifesavingmerch також вважає активну популяризацію донорства, за ініціативи проєкту уже здійснено 829 донацій крові. Це дає шанс на одужання тисячам українців.

Тож якщо ви ще не долучились до донорства крові або не замовили мерч, що підтримує незламний дух українців у війну і рятує життя, приєднуйтесь. Переглянути всі доступні товари ви можете у каталозі на сайті lifesavingmerch.com.ua. Доставка патріотичного замовлення відбувається за рахунок логістичного партнера проєкту – «Нова пошта».

І пам'ятайте, що саме ваша допомога, якою б незначною вона вам не здавалась, насправді є надзвичайно важливою, бо може врятувати чиєсь життя!

Новини банку

arrow