Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ долучився до мегазбору Фонду Сергія Притули на 50 броньовиків Spartan
02 листопада 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ перерахував донат у розмірі 1 мільйон гривень у Фонд Сергія Притули – долучився до великого збору на броньований гусеничний транспорт. На зібрані кошти будуть закуплені 50 бойових машин Spartan FV103. Міцна броня спартанців дозволить рятувати життя наших захисників, а бойові характеристики – звільняти українські землі.

Ця машина – ідеальний інструмент для розвідки і наступу. ЗСУ вже мають успішний досвід використання цих машин, вони зіграли вагому роль під час контрнаступу на Харківщині. Нинішні погодні умови суттєво ускладнюють подальше просування української армії, і саме гусенична броньована техніка допоможе контрнаступати та перемагати й далі.   

Український бізнес та українці завжди підставляють плече для потреб ЗСУ. Ми – непереможні, коли об’єднані.Долучайтеся до збору на бронетранспортери за посиланням https://payhub.com.ua/#/service/94359 або у нашому додатку ПУМБ Online: «Підтримка України» – в пошуку введіть «броньовик» або «spartan». Загальна сума збору: 200 000 000 грн. Тривалість збору: 1 тиждень, з 2 по 8 листопада

Все буде великий броньований кулак!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок