Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ФОПи можуть отримати онлайн-кредит до 500 тис грн у ПУМБ
20 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розпочав кредитування фізичних осіб-підприємців, запустивши нову дистанційну позику на розвиток бізнесу.

Кредит «всеБІЗНЕС» - це швидкий онлайн-кредит без застави у розмірі до 500 тис грн терміном до двох років, оформити який можна у декілька кліків, без відвідування відділень та зайвих паперів. Кредитні кошти допоможуть вирішити будь-які поточні потреби бізнесу: від закупівлі товарів, розрахунків з постачальниками до придбання обладнання та навіть автомобілів.

Скористатись кредитом можуть як діючі, так і нові клієнти банку, досвід ведення бізнесу яких не менше дванадцяти місяців. Усе, що потрібно – мати відкритий поточний рахунок ФОП у ПУМБ та доступ до інтернет-банкінгу ПУМБ Digital Business.

«У ПУМБ обслуговуються десятки тисяч ФОПів, тому ми цілком розуміємо наскільки важливо у поточних умовах представникам мікро сегменту мати додаткову фінансову «подушку». Банк планує розвивати напрямок швидких онлайн кредитів й надалі, адже переконаний, що український мікро та малий бізнес є і буде драйвером відновлення економіки нашої країни,» - зазначає Віктор Харковець, начальник управління розвитку кредитного бізнесу ПУМБ.

Детальніше з кредитом, що допоможе розвитку бізнесу, можна ознайомитись за посиланням.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок