Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ зі своїми бізнес-клієнтами на вечорі стійкості зібрали понад 1,4 млн грн на підтримку захисників
19 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Кожного року восени ПУМБ звітує перед бізнес-клієнтами щодо свого фінансового стану, нових досягнень, продуктів та послуг, планів на розвиток. 8 місяців війни ще більше об’єднали нашу команду і клієнтів, як у протистоянні ворогу, так і підтримці економіки. Тому зустріч відбулась за розкладом. Обговорили і як працює українська банківська структура та економіка під час війни з Віталієм Ваврищуком, головою департаменту макроекономічних досліджень групи ICU.

На вечорі, який пройшов під слоганом «Все буде як мріємо, тому що діємо», топ-менеджмент банку разом з корпоративними клієнтами провели благодійний аукціон для підтримки 3-х фондів, які опікуються захисниками та мирними. Для учасників аукціону була представлена низка унікальних артефактів, які з гордістю увійдуть в колекцію пам’ятних речей. Серед 12 рідкісних лотів – патріотичні худі та бомбери з автографами головного розвідника України Кирила Буданова та головнокомандуючого України Валерія Залужного; відомий на весь світ журнал Тайм з інтерв’ю та автографом Валерія Залужного; військова каска з петриківським розписом українського мужнього бійця Андрія, айтішника та добровольця у боях під Бучею, а наразі оператора дронів; тубус від ПТРК Корсар, з якого було вражено ворожу БМП на Херсонщині, а тепер він розписаний у петриківському стилі майстринею Варварою Шульгою – уособлення перемоги добра над злом; браслет, що зроблений з останньої партії металу з Азовсталі – символ боротьби та незламності. 

На Благодійному аукціоні було зібрано понад 1,4 млн грн грн. Цікаво, що найдорожчим лотом став журнал Тайм з автографом залізного генерала України. Всі кошти, зібрані на аукціоні, розподілені поміж фондом «Ми переможемо» та громадськими організаціями «Агенти крові» та «Донор UA». Фонд "Ми переможемо" спрямує отримані кошти на обладнання мобільними станціями пікапів для радіоелектронної боротьби з повітряними силами (ракети, дрони). Донор.UA зробить 8 доставок крові в гарячі точки. "Агенти крові" закуплять для захисників 215 наборів такмеду: кровоспинні бинти та ізраїльські бандажі. На своїх сторінках організації традиційно відзвітують про проведені закупівлі.

Ті гості, хто не встиг придбати лоти на аукціоні, мали змогу підтримати захисників та мирних, замовивши патріотичний мерч «Ми однієї крові». Клієнти та команда банку за вечір задонатили на «Агенти крові» та Донор.UA ще 60 тисяч гривень. Ці кошти підуть на доставку крові в гарячі точки та кровоспинні засоби захисникам.

Кожною своєю дією ми щодня впевнено крокуємо до перемоги. І вона неодмінно буде. Слава Україні!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок